Terug naar overzicht Terug

FC Emmen gaat weer De Straat Op!


Na twee succesvolle edities vorig jaar in de gemeente Emmen en in de gemeente Coevorden, gaat FC Emmen opnieuw De Straat Op in de gemeente Emmen!

Vanaf woensdag 27 oktober start FC Emmen samen met de gemeente Emmen met het organiseren van voetbalactiviteiten in verschillende delen van de gemeente Emmen: FC Emmen De Straat Op. In de verschillende wijken van de stad en in omliggende dorpen kunnen kinderen van de basisscholen samen met een trainer lekker buiten voetballen. Er worden kleine partijtjes gespeeld. Naast de voetbalactiviteit gaan de kinderen ook de wijk in om klusjes te doen. Dit gebeurt twee keer in het programma van zes weken.

Het idee is uiteraard niet alleen om kinderen een leuke tijd te bezorgen, maar ook om in deze lastige tijden zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid te geven in beweging te komen. Dankzij hoofdsponsor EasyToys komen FC Emmen-trainers met hun trainingsmateriaal op verschillende voetbalpleintjes en -veldjes te staan. FC Emmen heeft natuurlijk vaker voetbalactiviteiten georganiseerd, maar nog nooit was het zo makkelijk om mee te doen. De voetbalveldjes staan namelijk bijna letterlijk in ieders achtertuin!

Het meedoen aan de voetbalactiviteiten is gratis! Daarnaast krijg je van ons een gratis FC Emmen-trainingsshirt! Op de aanmeldpagina kun je jouw kledingmaat doorgeven. Per locatie kunnen maximaal 30 kinderen zich aanmelden. Meld je dus snel aan door hieronder jouw locatie te kiezen. We hopen je snel te zien en wensen je alvast veel voetbalplezier en veel succes met de klusjes in de wijk!

Finaledag
Op 8 december is de finaledag in het stadion van FC Emmen. Alle deelnemers van FC Emmen De Straat Op zijn dan welkom in stadion De Oude Meerdijk. Tijdens deze middag ga je in het stadion voetballen en worden er allerlei side-events georganiseerd. Geef in het aanmeldformulier even aan of je deze dag er bij zal zijn. De middag duurt van 15.00 uur tot 18.00 uur.

#HIERVOETBALIK

Data

FC Emmen De Straat Op wordt op de volgende data tussen 15:00 en 17:00 uur georganiseerd:

  • Woensdag 27 oktober
  • Woensdag 3 november
  • Woensdag 10 november
  • Woensdag 17 november
  • Woensdag 24 november
  • Woensdag 1 december
  • Woensdag 8 december (finaledag 15:00 uur tot 18:00 uur)

Aanmelden

Klik op de locatie waarvoor je je wil aanmelden: