Terug naar overzicht Terug

Derde editie FC Emmen Walking Football toernooi


Op woensdag 22 mei organiseerde FC Emmen voor de derde keer een Walking Football toernooi. Ditmaal niet op De Oude Meerdijk, maar op het hoofdveld van vv Emmen. Tien teams gingen met elkaar de strijd aan voor eeuwige roem.

Rond het middaguur druppelden de eerste teams binnen op het sportpark van vv Emmen. Het toernooi bestond uit twee poules van vijf teams en FC Emmen speelde met twee teams mee. Beide ploegen kenden met één overwinning uit vier wedstrijden een lastige groepsfase.

FC Emmen 1 wist nog wel een keer gelijk te spelen, waardoor zij het tegen FC Groningen opnamen voor plek 7 en 8. Na een doelpuntrijke 3-3 moest een strafschoppenserie de beslissing brengen. De Emmenaren wisten dit beter uit te voeren en eindigde daardoor het toernooi op de 7e plek.

FC Emmen 2 speelde voor de onderste twee plekken tegen VEV ’67 1. Het niveauverschil bleek al snel te groot, want FC Emmen liep uit naar een ruime voorsprong. Uiteindelijk wonnen onze OldStars met 6-0 en dus sloot ook FC Emmen 2 het toernooi winnend af.

Tijd om uit te rusten hebben de OldStars van FC Emmen niet. Op 31 mei staat het volgende toernooi alweer op het programma. Dan reizen de Emmenaren af naar Winsum voor het Walking Football toernooi van FC Groningen!