Terug naar overzicht Terug

Deli XL verwent vrijwilligers FC Emmen


 De medewerkers en vrijwilligers van FC Emmen kwamen dinsdagavond in grote getale op voor de traditionele kerstborrel. Bij deze gelegenheid werd ook alvast afscheid van het jaar 2007 genomen. Op het eind van de gezellige bijeenkomst kreeg iedereen een kerstpakket mee waarvoor zoals de laatste jaren gebruikelijk Deli XL, de totaal leverancier voor de horeca, tekende.
Paul Aaldering, voorzitter van de raad van commissarissen, blikte even terug op de gebeurtenissen van de laatste maanden. ,,De pers heeft geen behoefte aan rust waarbij in de jacht op primeurs halve en hele onwaarheden niet worden geschuwd. De raad van commissarissen is echter tevreden met de huidige gang van zaken en zeer zeker met het aanblijven van algemeen directeur Henk Eising.”
Trainer Gerry Hamstra had de eer om het eerste kerstpakket te overhandigen aan Esther van Burik die als lid van het serviceteam van de stichting De Trans zich bezighoudt met het schoonmaken van het stadion.
FC Emmen aanvoerder Roy Stroeve maakte van de gelegenheid gebruik om chauffeur Gradus Kocks in het zonnetje te zetten. Kocks die jarenlang als vaste chauffeur voor de eerste selectie is opgetreden moet in verband met zijn fysieke conditie gas terugnemen.  


   

Esther van Burik krijgt het eerste pakket uit handen van Gerry Hamstra. In het midden Marco van der Land van Deli XL.

 

Paul Aaldering: voorzitter van de raad van commissarissen.

Gradus Kocks krijgt uit handen van Roy Stroeve het bekende shirt met handtekeningen. Mevrouw Kocks heeft de bloemen in ontvangst genomen.