Terug naar overzicht Terug

Deelnemers Scoren in Drenthe stellen doelen met Jari Vlak


Een week na het bezoek van hoofdtrainer Fred Grim ging dit keer FC Emmen-aanvoerder, Jari Vlak, langs de deelnemers van Scoren in Drenthe. Dit keer was het niet om iets uit te reiken, maar om in gesprek te gaan over elkaars persoonlijke doelen en ervaringen. 
 
De deelnemers van Scoren in Drenthe hadden vooraf gezamenlijk vragen opgesteld voor de gedeeld topscorer van FC Emmen. De vragen gingen onder andere over zijn carrière, gemaakte keuzes, ervaringen, lastige periodes en zijn toekomstige doelen. Zo kregen de jongvolwassenen een goed beeld wat hij allemaal mee heeft gemaakt, dat niet alles vanzelf gaat en je moet blijven werken om je doelen te bereiken. 
 
Na de vragenronde was de middenvelder benieuwd naar de doelen van de deelnemers zelf. Hierbij gaf hij nog een aantal handige tips mee vanuit zijn eigen bevindingen uit het profvoetbal en zijn privéleven.

Over Scoren in Drenthe
Scoren in Drenthe is een project van een halfjaar voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze jongeren worden aan de hand van individuele loopbaanbegeleiding en coaching begeleid naar een baan of opleiding. Daarnaast volgen de deelnemers twee keer per week voetbaltraining. Scoren in Drenthe, een project vanuit de Aanpak Jeugdwerkloosheid en is mogelijk gemaakt door Arbeidsmarktregio Drenthe, USG Restart, Stichting FC Emmen Naoberschap, MDT en Provincie Drenthe.