Terug naar overzicht Terug

De Derde Helft gaat van start bij FC Emmen!


FC Emmen, Stichting Naoberschap United, het Nationaal Ouderenfonds, Supportersvereniging Rood-Wit en Huize Odoorn hebben de handen ineen geslagen om te starten met een nieuw, maatschappelijk project: De Derde Helft.


Over De Derde Helft

Tijdens De Derde Helft staat gezelligheid en het opdoen van sociale contacten centraal. Het doel is om 55-plussers de gelegenheid te geven om in het supportershome in stadion De Oude Meerdijk wekelijks bij elkaar te komen voor uiteenlopende activiteiten. Van voetbalpraat tot sjoelen en van wandelen tot het spelletje bingo. Maar ook aan knutselen, jeu de boules en wandelen kunnen 55-plussers meedoen. Mist u een activiteit? Wij horen het graag, want de mogelijkheden qua activiteiten zijn wat ons betreft eindeloos. Stichting Naoberschap United en samenwerkingspartners Huize Odoorn, een dagbesteding voor ouderen, en Supportersvereniging Rood-Wit, begeleiden De Derde Helft. Er zijn geen kosten verbonden aan deelnemen aan De Derde Helft.

U bent van harte welkom!

Bent u of kent u iemand die 55+ is en wilt u graag meer sociale contacten opdoen of mist u wel eens de gezelligheid? Dan nodigen wij u graag op donderdagmiddag 12 december vanaf 14.00 uur uit in het supportershome van supportersvereniging Rood-Wit voor de aftrap van De Derde Helft. Tijdens de sfeervolle aftrap worden er al leuke en gezellige activiteiten georganiseerd. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden

Wilt u graag aanwezig zijn bij de opening van De Derde Helft? Meld u dan nu aan via [email protected] of 06-51614090 (Rosalie Ruyg).

U bent uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de aftrap van De Derde Helft en we hopen u dan ook te mogen begroeten op 12 december!

P19-page-001