Terug naar overzicht Terug

De Derde Helft – Wandeltocht voor 55-plussers!


Komende donderdagmiddag 20 mei organiseert De Derde Helft bij FC Emmen een wandeltocht met unieke quiz voor 55-plussers! Wandel je ook mee?


Het start- en eindpunt is aan de buitenzijde van het supportershome. Er is keuze uit de afstanden 2 km of 5 km. Aanmelden kan via de link onderdaan dit bericht!

De Derde Helft bij FC Emmen is een maatschappelijk initiatief in samenwerking met Het Nationaal Ouderenfonds, Huize Odoorn, Supportersvereniging Rood-Wit en Stichting Naoberschap United, de maatschappelijke stichting van FC Emmen. De Derde Helft is speciaal voor alle 55-plussers! FC Emmen organiseerde voor de coronapandemie wekelijks sociale en gezellige activiteiten in het supportershome waarbij 55-plussers uit de regio elkaar konden ontmoeten. Helaas kon dit geen doorgang meer vinden vanwege de coronavoorzorgsmaatregelen. Echter vinden wij het als FC Emmen zijnde belangrijk om te kijken naar wat wel mogelijk is!

Wandel je mee komende donderdag 20 mei? De start gaat plaatsvinden tussen 14:00 uur en 15:00 uur afhankelijk van het tijdvak dat je wordt ingedeeld. Uiteraard hechten wij veel waarde aan jouw gezondheid en ook die van onze medewerkers. Hierom verzoeken wij jou om aan te melden vooraf, en kom je niet uit hetzelfde huishouden dan kun je de wandeltocht met unieke quiz maximaal in een tweetal afleggen met behoudt van alle geldende coronavoorzorgsmaatregelen volgens het RIVM en de Overheid.

De koffie en/of thee staat buiten voor je klaar, zien wij je donderdagmiddag?!

Klik hier om je aan te melden en voor meer informatie.