Terug naar overzicht Terug

De Derde Helft, 55-plussers ontmoeten elkaar!


Wist jij dat FC Emmen inmiddels een heuse Derde Helft kent? En wel een hele unieke, namelijk speciaal voor alle 55-plussers in de regio! Stichting Naoberschap United, de maatschappelijke stichting van FC Emmen, is in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds, Huize Odoorn en Supportersvereniging Rood-Wit van FC Emmen een samenwerking gestart met als doel om 55-plussers samen te brengen!


Op wekelijkse basis worden sociale activiteiten/ontmoetingen aangeboden voor – en door – 55-plussers in de regio om hen op deze wijze gelegenheid te geven (nieuwe) sociale contacten op te doen. Kortom: het supportershome van FC Emmen is sinds de succesvolle opening op 12 december 2019 jongstleden dé wekelijkse ontmoetingsplek voor alle 55-plussers uit de regio!

FC Emmen is de eerste betaald voetbal organisatie die dit maatschappelijke project heeft omarmt, want FC Emmen is meer dan alleen voetbal! Inmiddels heeft De Derde Helft ook een eigen webpagina. Daar kun je de activiteitenkalender vinden en je aanmelden voor de verschillende activiteiten. Bij De Derde Helft ben je altijd welkom, ook als een activiteit (nog) niet op de activiteitenkalender staat. Je kunt namelijk altijd op de donderdagmiddag vanaf 13.30 uur langskomen voor voetbalpraat, klaverjassen, diverse gezelschapsspellen, jeu de boules én uiteraard een heerlijke kop vers gezette koffie!  

Mogen wij jou binnenkort ook begroeten ?