Terug naar overzicht Terug

Dagblad van het Noorden Tijger Sterren een groot succes!


Maar liefst 100 kinderen waren deze Kerstvakantie een echte Tijger Ster.

Een Prof voor één dag! En zo voelden ze zich ook echt.

9De Tijger Sterren arriveren bij het stadion en daar is veel publiek bij aanwezig

De Tijger Sterren werden met de FC Emmen-spelersbus opgehaald bij een aantal opstapplaatsen in de regio. Bij het stadion van FC Emmen, De JENS Vesting, werden ze al bij de hoofdingang opgewacht door de directeur van FC Emmen en natuurlijk was mascotte Sibi ook van de partij.

In de Persruimte werd elke speler persoonlijk voorgesteld (er waren er zelfs spelers bij die voor maar liefst 3 miljoen waren gekocht), tekende iedereen samen met de directeur z’n spelerscontract voor één dag. 38Iedereen werd persoonlijk voorgesteld

 

Daarna moet je natuurlijk even je eigen Tijger Sterren-shirt aan de aanwezige Pers tonen, terwijl de paparazzi talloze foto’s maakten voor in de kranten en op Social Media. Snel nog even een paar vragen van de voetbaljournalisten beantwoorden (“wie is jouw idool?”) en daarna meteen naar de kleedkamer voor de tactische bespreking, waar je een aantal zeer nuttige tips en tactische aanwijzingen van de trainers krijgt.

35Iedereen zijn of haar eigen shirt

32Natuurlijk even een krabbel onder het contract

Na de tactische bespreking kregen de Dagblad van het Noorden Tijger Sterren vanzelfsprekend nog een leuke rondleiding door het stadion onder leiding van oud-speaker Otto Ramaker. Want je moet de weg in je toekomstige stadion toch wel weten?

20De tactische bespreking

44

De rondleiding door het stadion

Als afsluiting van het leven als een prof voor één dag konden de deelnemertjes genieten van een erg leuke training en een aantal partijtjes op het hoofdveld van De JENS Vesting, waarbij ze als echte profs onder luid gejuich en opkomstmuziek het veld op kwamen rennen.
51De opkomst

57Knuffelen met mascotte Sibi

65En natuurlijk trainen als een prof

69

58
Al met al een zeer geslaagde dag voor de Tijger Sterren!
(foto’s Bennie Wolbers)