D-jeugd maakt dozijn vol tegen SVBO D1

Het was een eenzijdig duel waarin de Emmer D-jeugd al in de eerste minuut scoorde via Levon van Dijk. De volgende treffer liet elf minuten op zich wachten maar daarna was het dan ook slag op slag tot de rust in ging met een 8-0 voorsprong. Na de pauze werden daar nog vier aan toegevoegd wat er echter veel meer hadden kunnen zijn. Er werden diverse goede mogelijkheden onbenut gelaten wat voor een deel lag aan het goede keeperswerk van een overbelaste SVBO-doelman.
Het scoreverloop: 1. Levon van Dijk 1-0, 12. Thom Scheper 2-0, 17. Rogier Luiken 3-0, 23. Thom Scheper 4-0, 25. Jordy Gierveld 5-0, 26. Thyrann Lambers 6-0 (strafschop), 29. Frank Fokke 7-0, 30. Jan Scholten 8-0, 32. Emil Bijlsma 9-0, 52. Roelof van Dijk 10-0, 55. Jonas Spang 11-0, 58. Roelof van Dijk 12-0.
RJO Heerenveen/Emmen D2 basisopstelling: Beugelink; Spang, Fokke, Jan Scholten, Bijlsma, Levon van Dijk, Jochem Scholten, Roelof van Dijk, Scheper, Luiken, Lambers. Wissels: Berends, Gierveld, Timmer, Hindriks, Harms, Schepers, Hoogeveen, Muusse.

Thyrann Lambers scoort vanaf de witte stip.

Jordy Gierveld nam de 5-0 voor zijn rekening.

De doelman van SVBO kwam handen en voeten te kort.