D-jeugd FC Emmen naar halve bekerfinale

FC Emmen D1 had op het bizar slechte veld van sportpark Meerdijk een lastige tegenstander in het Hoogeveense HZVV D1. De gasten boden prima partij en kwamen zelfs binnen een minuut aan de leiding door een doelpunt van Kai Schra. Michael Chacon zorgde met een kopbal uit een corner van Pascal Huser in de daaropvolgende minuut voor de gelijkmaker. FC Emmen speelde matig in de eerste helft en alleen de individuele kwaliteit van Michael Chacon zorgde voor een 2-1 stand bij rust. Hij schoot in de 20e minuut vanaf 25 meter raak. Na de rust ging FC Emmen wat geconcentreerder aan de slag maar de score bleef beperkt tot de 3-1 van Pascal Huser in de 50e minuut.
In de halve finale moet FC Emmen nu aantreden tegen FC Groningen D2. Een datum is nog niet vastgesteld.
FC Emmen D1: Rob Schuldink (31. Bos); Mol (31. Rijkens), Jonkers, Rasevic (31. Westebring), Strating, Warmolts, Bouws (31. Meijer), Ypenburg (20. Wessels), Huser, Chacon, Wouter Schuldink.