Combinatieteam krijgt forse tik van SC Genemuiden

Van de kant van FC Emmen waren uitsluitend de niet-basisspelers van de partij. Keeper Diederik Bangma stond in de eerste helft in de goal terwijl Bart de Groot, Michel Poldervaart en Randy Wolters een volledige wedstrijd speelden. Radovan Mitrovic en Erik van der Ven werden na een uur gewisseld terwijl Richard Stolte in de 65e minuut werd vervangen. De enige treffer van de gecombineerden was van Emmer fabrikaat. Een voorzet van Randy Wolters werd door Radovan Mitrovic ingetikt. Dat betekende een 0-1 stand maar nog voor de pauze boog SC Genemuiden de stand om naar een 2-1 voorsprong. In de tweede helft lieten de profs individueel af en toe aardige staaltjes voetbal zien maar er werden amper kansen gecreëerd. De topamateurs deden dat aanzienlijk beter en scoorden o.a met een kopbal uit een hoekschop en een vrije trap ineens,.