Terug naar overzicht Terug

Century Autogroep steunt jeugd van FC Emmen!


Century Autogroep en FC Emmen zijn een twee jarig contract overeengekomen waardoor de jeugdafdeling de beschikking krijgt over een nieuwe Volkswagen bus. FC Emmen is uiteraard verguld met de komst van het fraaie vervoermiddel waarmee de jeugdige talenten uit de regio gehaald en gebracht kunnen worden.

Peter Goslinga van Century Autogroep: ,,Wij zien het belang van een professionele jeugdopleiding in deze regio en dragen daar graag een steentje aan bij. Het sluit eveneens goed aan op het MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) beleid van Century Autogroep.’’

Paul Kamphuis, FC Emmen manager jeugd, is uiteraard in zijn nopjes over de samenwerking met Century Autogroep: ,,Wij zijn geweldig blij met deze nieuwe bus. Op deze manier kunnen we onze talenten met een vertrouwd en professioneel gevoel vervoeren. Daarnaast is het mooi voor onze zeer gewaardeerde chauffeurs. Deze vrijwilligers kunnen nu met topmateriaal op pad gaan.’’Peter Goslinga (rechts) overhandigt Anne Scholtens (chauffeur jeugd) en Paul Kamphuis (manager jeugd) de sleutel van de bus!