Terug naar overzicht Terug

Cendrino Misidjan maakt debuut tegen Sparta


Morgenavond in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam maakt Cendrino Misidjan zijn debuut voor FC Emmen.  De 26-jarige linksback, die zijn contract bij CSKA Sofia liet ontbinden na betalingsproblemen en sinds kort bij FC Emmen trainde, is fit genoeg bevonden om van start te gaan. Trainer Joop Gall: ,,Hij heeft weliswaar in december voor het laatst groepstraining gehad maar heeft wel door getraind.”


Met de komst van Misidjan is Tim Siekman weer op zijn vertrouwde centrale positie terecht gekomen. Bart de Groot is hierdoor uit de basisopstelling verdwenen. Gaby Jallo heeft last van een beknelde zenuw en moet een operatie ondergaan. Vermoedelijk is hij zes weken uit de roulatie. Boy Deul en Sander Rozema kunnen vrijdag eveneens nog niet spelen maar hun situatie lijkt rooskleuriger. Marko Meerits is wel weer van de partij. Bij Sparta is verdediger Kenny Teijsse geschorst. Hij kreeg rood tegen Jong PSV maar Sparta vond geen gehoor bij de tuchtcommissie om de straf ongedaan te maken. Sparta kan de straf van drie wedstrijden nog aanvechten bij de beroepscommissie maar Teijsse zal er tegen FC Emmen niet bij kunnen zijn.

Opstelling FC Emmen: Meerits; Bakkati, Luis Pedro, Siekman, Misidjan, Olijve, Vossebelt, Bannink, Laghmouchi, Bergkamp, Peters.