C-jeugd pakt drie punten in Enschede

SC Enschede C1-FC Emmen/SC Heerenveen C 0-1
De Emmenaren hadden het niet gemakkelijk in een duel waarin de teams elkaar in spelopvatting weinig ontliepen. Het aantal uitgespeelde kansen was dan ook miniem. In de eerste helft kon FC Emmen/SC Heerenveen C bogen op een schot op de lat van Pascal Huser en op slag van rust scoorde dezelfde speler wel na aangeven van Sem Nijkamp. Na de pauze verkreeg FC Emmen/SC Heerenveen C wat meer grip op de wedstrijd maar voorin kon geen vuist worden gemaakt. De zege was de tweede van het seizoen voor de equipe van trainer Berry Zandink.
FC Emmen/SC Heerenveen C: Eberhard: Rijkens, Westebring, Wessels, Baas, Nijkamp, Rasevic, Heerkes (36. Leon Berens), Meijer (57. Kikkert), Huser, Bjorn Berends (36. Room, 60. Arends). Spijodic en Graver werden niet ingezet.

FC Emmen/SC Heerenveen D-NEC/FC Oss D 2-4
In een leuke partij voetbal konden de jonge Emmenaren het lang bolwerken tegen de combinatie uit Nijmegen en Oss. Tot twee keer toe werd ook een achterstand ingelopen. De bezoekers namen al in de vijfde minuut een voorsprong maar aanvoerder Matthijs Henssens zorgde vijf minuten later met een fraai doelpunt voor de gelijkmaker. Vijf minuten na de pauze werd FC Emmen/SC Heerenveen D keeper Damy Sinot voor de tweede maal geklopt, nu door een vrije trap die hij niet onder controle kreeg. De Emmer sluitpost speelde overigens een prima wedstrijd en behoedde zijn ploeg een aantal malen voor een grotere achterstand. Vijf minuten na de 1-2 kwam de formatie van trainer Nico Haak wederom op gelijke hoogte. Spits Thyrann Lambers was deze keer de maker. In het laatste kwartier moest FC Emmen/SC Heerenveen D zich echter gewonnen geven. Kort na de 2-4 had het ook nog 2-5 kunnen staan maar een Nijmegenaar trof de lat.
FC Emmen/SC Heerenveen D: Sinot (50. Beugeling): Jongbloed (40. Harms), Levon van Dijk (50. Fokke), Sanafikkah, Komduur, Luiken, Jan Scholten (45. Drenth), Roelof van Dijk, Lambers, Jochem Scholten (40. Van der Weide), Hensens.