C-jeugd moeiteloos naar volgende bekerronde

Hoewel de uitslag niets te raden overliet begon de Emmer C-jeugd bepaald niet sterk. Het liet zich al in de derde minuut verrassen maar binnen vijf minuten bogen Stefan Kikkert en Pascal Huser de achterstand om in een 1-2 tussenstand. Stefan Kikkert was wat FC Emmen/SC Heerenveen betrof de man van de wedstrijd want hij scoorde maar liefst vijf maal. In de vijftiende minuut verhoogde hij na aangeven van Pascal Huser tot 1-3 en vier minuten later scoorde hij eveneens de 1-4. In de 21e minuut leverde Stefan Kikkert de assist op de 1-5 die op naam van Pascal Huser kwam. Na de pauze zette coach Berry Zandink gelijk al zijn wissels in maar dat veranderde niets aan het Emmer overwicht. Nick Westebring profiteerde in de 47e minuut van voorbereidend werk van Leon Berens en in de 51e en 66e minuut gaf Mark Meijer beide malen de assist waarop Stefan Kikkert de 1-7 en 1-8 kon laten aantekenen.
FC Emmen/SC Heerenveen C: Eberhard: Graver, Rijkens (36. Arends), Wessels (36. Meijer), IJzerman, Westebring, Rasevic (36. Nijkamp), Huser (36. Leon Berens), Bjorn Berends (36. Spijodic), Kikkert, De Bruin.