C-jeugd maakt gehakt van BV Veendam C1: 16-0

Quick A1-FC Emmen A1 0-3
FC Emmen begon goed in Den Haag en nam terecht in de 14e minuut een 0-1 voorsprong. René Wolbers kopte uit een hoekschop van Janko Dekker raak. Halverwege de eerste periode moest Wolbers vervolgens geblesseerd uitvallen en werd vervangen door Frank Schijff die op zijn beurt vijf minuten voor de rust geblesseerd moest afhalen. Quick zette FC Emmen in deze periode een beetje onder druk en profiteerde na de pauze aanvankelijk van slordig spel aan Emmer zijde. Toen Quick aanvallend nog meer risico begon te nemen anticipeerde FC Emmen daarop echter goed en benutte de ontstane ruimte. In de 79e minuut scoorde de net ingevallen Jordy Beeksma de 0-2 en nadat FC Emmen nog een paar kansjes liet liggen zorgde Wesley Wakker in de laatste minuut voor 0-3.
FC Emmen A1: Pieter IJzerman; De Vries (58. Van Aanholt), Wolbers (23. Schijff, 40. Goos), Dekker, Siekman, Moolhuizen, Schonwille, Wakker, Johannes, Gutierrez (78. Beeksma), Manuel (58. Fidom).

Stormvogels Telstar B1-FC Emmen B1 0-4
Een prima resultaat voor FC Emmen B1 dat na een speelhelft met 0-1 leidde. Dat doelpunt werd in de laatste minuut gemaakt door Rick ten Voorde. In de eerste veertig minuten waren de partijen goed aan elkaar gewaagd maar na de pauze liep FC Emmen naar een uiteindelijke ruime zege. Rick ten Voorde speelde daarbij een voorname rol. In de 60e minuut maakte Jessie van der Graaf er 0-2 van nadat een schot van Ten Voorde niet goed was verwerkt. Tien minuten later maakte Rick ten Voorde er zelf 0-3 van met een lobje. In de slotminuut zette Jessie van der Graaf het slotakkoord na een door Gerben Rog genomen vrije trap.
FC Emmen B1: Koops; Hoff (65. Fokkens), Van der Ham, Van der Berg, IJzerman; Kazantzis, Kuilder, Bal (36. Woltinge), Van der Graaf, Rog, Ten Voorde.

BV Veendam C1-FC Emmen C1 1-16
Het krachtsverschil in de tweede divisie tussen FC Emmen en FC Zwolle en de rest lijkt enorm. De Veendammers moesten de kracht van de Emmer C-jeugd aan den lijve ondervinden en gingen met liefst 1-16 het schip in. De rust was ingegaan met een 1-8 stand waarbij BV Veendam het enige doelpunt bij 0-4 scoorde toen de Emmenaren door een blessure voor Dilan van Bree even met tien man in het veld stonden. Afgezien van het zwakke optreden van de Veendam jeugd speelde FC Emmen een goede pot voetbal. Topscorer werd Jurgen Locadia met 5 goals, de overige Emmer treffers werden gemaakt door Wouter Beijering 4, Luciano Slagveer 3, Michael Chacon 2, Jens Jurn Streutker 1 en Stan Ypenburg 1.
FC Emmen C1: Berends; Streutker, Poelsra (36. Jonkers), Warmolts, Tom Wesebring, Van Bree (55. Ypenburg), Chacon (36. Hindriks), Heerkes, Slagveer, Locadia, Beijering.

De Graafschap D1-FC Emmen D1 4-3
Een sneue nederlaag voor de Emmer jeugd want de 4-3 voor de Doetinchemmers werd in de laatste minuut gemaakt. Over de gehele wedstrijd gezien was de zege voor de thuisclub echter verdiend. FC Emmen D1 kwam al in de vierde minuut aan de leiding door Boris Rasevic maar de vreugde daarover verstomde reeds tien seconden later toen De Graafschap de gelijkmaker scoorde. FC Emmen kwam vervolgens in zwaar weer terecht en moest met een 2-1 achterstand gaan rusten. Na de pauze verhoogde de thuisclub tot 3-1 maar de jongste Emmenaren kwamen terug in de wedstrijd uit een door Pascal Huser genomen vrije schop: 3-2. Vijf minuten voor het einde zorgde Nick Westebring zelfs voor een 3-3 stand. De thuisclub wankelde en FC Emmen leek dichterbij de winnende treffer dan De Graafschap: tot de laatste minuut dan.
FC Emmen D1: Kortman (31. Schrik); Arends (10. De Vos), Rasevic, Rijkens (46. Meinderts), Room, Nick Westebring, Wessels, Huser, De Jong (40. ’t Hart), Meijer (40. De Bruin), Schuldink (31. Buitenhuis).