Terug naar overzicht Terug

Businessclub vereert Port of Europe met bezoek


Doelstelling van deze dagtrip was het onderlinge Netwerken in Zuid Oost Drenthe aanjagen én het dichterbij de mensen brengen van zowel het nieuwe Dierenpark als de centrumvernieuwing Emmen. En natuurlijk het hebben van een leuke dag!


Als reisleider fungeerde deze dag de 82-jarige Piet van Wingerden, geboren Rotterdammer en de gehele jaren ’90 voorzitter van de business-club van FC Emmen, daar waar de deelnemers aan deze dagtrip bestonden uit sponsors en niet-sponsors.

Op de heenweg kon een ieder in de bus genieten van twee prachtige presentaties. Directeur Frankwin van Beers gaf tekst en uitleg over het nieuwe belevenspark Wildlands Adventure Zoo Emmen en liet prachtige plaatjes zien van hoe mooi en attractief het er wel niet uit komt te zien. Geert Marissen, Directeur Centrumvernieuwing Emmen/Atalanta van de Gemeente Emmen liet ons op zijn beurt zien hoe de pleinen en natuurlijk ook de tunnels een verrijking voor Emmen zullen gaan worden.

Eenmaal aangekomen in Rotterdam lag de Spido al gereed en al varend door de havens werd er door de aanwezigen druk genetwerkt, op het bovendek en van de zon genietend. Aansluitend gaf directeur Marc Damen van Diergaarde Blijdorp in de perszaal van Feyenoord een erg leuke uiteenzetting over zijn park, waarbij hij ook steeds de link legde naar het in aanbouw zijnde Wildlands maar ook naar Feyenoord en FC Emmen. Daarna was het hoog tijd voor een lekkere lunch in de brasserie van De Kuip en had een ieder genoeg meegemaakt voor voldoende gespreksstof. Na de lunch was er een zeer onderhoudende rondleiding door de catacomben van het stadion met daarna een uiteenzetting over de business-club van en door Feyenoord.

En je bent natuurlijk niet in Rotterdam geweest als je niet de Euromast beklommen hebt, dus gingen we niet alleen met een vaart naar de hoge toren, maar ook meteen maar naar boven, om daar met een verfrissend drankje van het uitzicht te genieten.

Aan het eind van deze dagtrip was het nog genieten van een 4-gangen diner, waarna een ieder het er over eens was dat alle doelstellingen ruimschoots gehaald waren, men nieuwe mensen had leren kennen én bovenal het een erg leuke dag was.