Terug naar overzicht Terug

Blessure-update


Naast korte afwezigheid van een aantal spelers zijn er ook spelers die al langere tijd in de lappenmand zitten. Het goede nieuws is dat ze op de weg terug zijn.

Hieronder een update over de langdurig geblesseerden.


Matthias Hamrol
Na een operatie in Duitsland is Matthias aan het revalideren in Duitsland. Hij zal zich eind januari weer in Emmen laten zien om zijn revalidatie verder op te pakken. De verwachting is dat hij nog wel tijd nodig heeft voordat hij wedstrijdminuten kan maken.

Jan-Niklas Beste
Jan-Niklas is na zijn operatie in Duitsland de eerste fase gaan revalideren bij zijn club Werder Bremen. Hij is nu weer terug in Emmen. Vorige week is hij volledig getest in Groningen om zijn huidige fysieke status in kaart te brengen. Jan-Niklas zal de komende weken toewerken naar volledige sporthervatting.

Anco Jansen
Anco laat zich al vaker op het veld zien na een succesvolle rentree op het trainingsveld in Estepona. Met een opbouw van zijn belasting is het doel hem weer klaar te stomen voor de eerste selectie. Hij zal eerst zijn opwachting maken bij FC Emmen 2.

Nick Bakker
Nick volgt een intensief revalidatietraject bij MCZ in Groningen. Hier werkt hij dagelijks aan zijn herstel onder begeleiding van Peter Eppinga en andere specialisten. Hij heeft afgelopen weekend de gewonnen wedstrijd tegen Heracles vanaf de tribune aanschouwd en kon zijn teamgenoten na de wedstrijd melden dat zijn eigen revalidatie volgens plan verloopt.

Wouter Marinus
Wouter heeft na een ongelukkige val zijn kaak gebroken en heeft hiervoor gedwongen rust moeten nemen. Deze week zal gekeken worden of zijn breuk voldoende hersteld is en hij de groepstrainingen volledig mag hervatten.

Desevio Payne
Desevio hebben we nog weinig op het veld mogen zien. Hij is in het verleden veel geteisterd door fysieke ongemakken. Nu bouwt hij zijn fysieke belastbaarheid op om aan te sluiten bij de groepstrainingen.

Shani Tarashaj
Shani werkt hard aan zijn belastbaarheid na veel blessureleed in het verleden. Voor de winterstop leek de weg naar boven ingezet maar gooiden privé-omstandigheden en een zware griep roet in het eten. Hij is nu weer op de weg terug om aansluiting te vinden bij de groepstraining.