Terug naar overzicht Terug

Blencom ICT solutions rugsponsor FC Emmen


Blencom krijgt komend seizoen een prominente plek op de shirts van de Drentse voetbalclub. Ondernemer Richard Giezen: ,,Wij dragen de Drentse club een warm hart toe en verbinden onze naam graag de komende seizoenen weer aan deze ambitieuze Drentse voetbalclub. Met deze sponsorovereenkomst wil ik ons zakelijke netwerk verder uitbreiden in Drenthe. Met het co-hoofdsponsorschap van vorig jaar hebben we succesvol ons netwerk uitgebreid.”


Gerrit Volkers, algemeen directeur van FC Emmen, is blij met Blencom ICT solutions als nieuwe rugsponsor. ,,Blencom ICT solutions is een ambitieus en snelgroeiend bedrijf met een sportieve uitstraling. Daar willen wij graag onze naam aan verbinden.”

Businessclub Drenthe

Richard Giezen is onlangs voorzitter geworden van de Businessclub Drenthe [BCD], de businessclub van FC Emmen. ,,Ik vind dat je moet staan achter de dingen waar je in gelooft en dat moet uitdragen. Met deze nieuwe sponsorovereenkomst en mijn functie bij de BCD wil ik werken aan een langdurige relatie met de Drentse voetbalclub en mijn netwerk van de Businessclub Drenthe.”

 Make it happen. Be in control

Blencom ICT solutions is een professionele ICT dienstverlener gevestigd in Assen en levert diensten op het gebied van ICT Advies, Beheer & Onderhoud. De organisatie is officiële dealer van Cisco, KPN, HP, Lenovo en IBM systemen. Met Blencom ICT solutions zijn haar klanten ‘In control’ doordat de continuïteit van de ICT gewaarborgd wordt en haar klanten zich kunnen concentreren op hun bedrijfsvoering.