Beslissingwedstrijd voor FC Emmen onder 15

Feyenoord JO18-FC Emmen JO19
Feyenoord trok zich terug, wedstrijd wordt niet meer gespeeld.

FC Emmen JO17-Excelsior JO17 1-4
FC Emmen onder 17 heeft een zeer matig seizoen afgesloten met een duidelijke nederlaag tegen het Rotterdamse Excelsior onder 17. Hoewel de gasten het betere van het spel hadden zag het er lang redelijk uit voor de Emmenaren. Weliswaar kwam FC Emmen na een half uur op achterstand toen de Rotterdammer Dave van Delft een lange ren afsloot met de 0-1. Kort daarna behoedde doelman Yme Meier FC Emmen met een prima redding voor een grotere achterstand maar op slag van rust kreeg de thuisclub een strafschop toegewezen van waaruit Jordy Luchies de partijen in evenwicht bracht 1-1. Na de pauze ging FC Emmen door persoonlijke fouten de boot in. In de 55e minuut verloor doelman Yme Meier een luchtduel wat de 1-2 betekende en acht minuten later leidde een foutieve terugspeelbal tot 1-3. In de slotminuut maakte Sanches Fernandes er namens Excelsior nog 1-4 van.
FC Emmen JO17: Meier; Dijk, Bloeming (74. Jager), Luchies, Bosman, Keen (78. Dokter), De Vries (50. Klaassens), Schuiling (63. Draisma), Lie-a-Lien (56. Vermeulen), Scholte, Welles.

Alphense Boys JO15-FC Emmen JO15 3-2
Door de nederlaag is FC Emmen gedoemd een beslissingswedstrijd om behoud van het eerste divisieschap te spelen. Tegenstander zal het Haarlemse Kon HFC zijn. De wedstrijd wordt op 9 juni op neutraal terrein gespeeld, waar is nog niet bekend. Ondanks het verlies heerste er bij FC Emmen toch enige tevredenheid want de ploeg had toch best goed gespeeld tegen Alphense Boys dat door de zege kampioen werd. In de eerste helft profiteerde de thuisploeg twee maal van onoplettendheid bij de gasten waardoor het 2-0 werd. In de slotminuut van de eerste helft verkleinde Jamal Kriekjes op aangeven van Maurice Tinholt tot 2-1. Na de thee was FC Emmen de bovenliggende partij wat leidde tot de gelijkmaker van Tim Lemmen met een assist van Jamal Kriekjes. Vijf minuten voor tijd moest Vincent de Roo het veld verlaten door een tweede gele kaart. Alphense Boys trok hiervan profijt en scoorde kort voor tijd de winnende goal.
FC Emmen JO15: Sibon; Drayer (20. Meijer), Meijles, De Roo, Engberts (65. IJpelaar), Mansaray, Hulshof, Broers (60. Fransen), Zwikker, Tinholt (36. Lemmen), Kriekjes.

FC Emmen JO13(1)-G Ahead Eagles JO13 2-3
De Deventenaar Bruno van den Dongen was de opvallendste speler. Hij scoorde een hattrick met goals in de 3e, 4e en 25e minuut. Niels van Haren verkleinde na de pauze tot 1-3 en kort daarop viel ook nog de 2-3 maar verder reikten de Emmenaren niet.

Cambuur JO13(1)-FC Emmen Jo13(2) 6-2 (vrijdag gespeeld)
FC  Emmen JO13(2) is erin geslaagd zich te handhaven in de tweede divisie. Zelf verloor het van kampioen SC Cambuur maar de concurrent Heerenveen verloor eveneens. De Emmenaren begonnen goed en kregen al vlot kansen via Mike Kriekjes (op de paal) en verscheen Christiaan Oranen alleen voor de doelman die zich echter niet liet passeren. Daarna kwam SC Cambuur beter in de wedstrijd en raakte FC Emmen van slag. In de 18e minuut kwam SC Cambuur op 1-0 en in de laatste drie minuten voor de pauze scoorden de Friezen drie keer waardoor de rust met 4-0 in ging. FC Emmen wilde een grotere nederlaag verhinderen maar raakte met 5-0 achter. Mike Kriekjes scoorde vervolgens de 5-1 maar SC Cambuur sloeg wederom toe in de vorm van de 6-1 waarop Mike Kriekjes het laatste woord had met de 6-2. Concurrent in de strijd tegen degradatie vv Heerenveen moest met drie goals verschil winnen om de Emmenaren onder zich te houden maar verloor met 5-3 van GVAV Rapiditas.
FC Emmen JO13(2): Kuiper; Dekker (Doumbiya), Ruigrok, Hindriks, Jonker (Van Damme), Mertens, Woest, Kriekjes, Ten Napel (Hoogeveen), Cisse (Neswynama), Oranen (Joseph).
Emmen JO11(1)-Drachten JO11 4-0
Dalen/DSC Jo11-Emmen Jo11(2) 2-13