Terug naar overzicht Terug

Ben Kwijt nieuwe partner Naoberschap United


Ben Kwijt verrast FC Emmen met unieke sjaal, Embassadeur fiets én partnerschap.

Bent u uw fiets of een ander voorwerp kwijt? De naam zegt het al, maar dan moet u zeker even bij Ben Kwijt gaan kijken, want wellicht hebben zij het door u verloren voorwerp inmiddels onder hun beheer en kunt u het via Ben Kwijt weer terugontvangen. Kijkt u dan vooral ook even op www.benkwijt.nl
Ben Kwijt blijft FC Emmen maar verrassen. Verleenden zij eerder deze week hun medewerking al aan een unieke Play Offs- sjaal (een écht collectors item) , nu verrasten zij de club met een even unieke Naoberschap United Embassadeur-fiets. Een hele mooie fiets die door de club voor meerdere doeleinden inzetbaar is en daarnaast als een prachtige blikvanger kan fungeren voor de maatschappelijke stichting Naoberschap United.
Als kers op de taart bevestigde Harrie Harms van Ben Kwijt dat het bedrijf voor de komende drie jaar tevens partner wordt van Naoberschap United, de stichting die bedrijven op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen aan elkaar verbindt en die voor de aangesloten partners de maatschappelijke projecten uitvoert samen met spelers, trainers en medewerkers van FC Emmen.

Noabershulp United 3_edited

Foto: Harrie Harms ontvangt uit handen van Henk Eising het Naoberschap United certificaat (Foto: Heintje Wolbers).