Beloftenteam verliest met ere van koploper

Stond er de vorige week een half eerste divisieteam in het veld, deze keer moest Jong FC Emmen het doen met een team bestaande uit beloften en -junioren. Uitzondering was Stanley Tailor maar hij komt het gehele seizoen reeds uit voor Jong FC Emmen. In het Haagse Zuiderpark, daar mag op het hoofdveld worden gespeeld, verloren de jeugdige Emmenaren met 3-0 maar hadden wel degelijk kansen op een beter resultaat. In de achtste minuut stichtte Martin de Roo gevaar met een kopbal en een minuut later kon Stanley Tailor, die deze keer in de spits stond, een 1 tegen 1 situatie met de Haagse sluitpost niet verzilveren. Na een kwartier raakte Frank Hoolsema de buitenkant van de paal. Een fout van doelman Raymond Beukeveld zorgde er echter na twintig minuten voor dat de Hagenaars via Elia op een 1-0 voorsprong kwamen wat tevens de ruststand was. Ook na de pauze kreeg FC Emmen mogelijkheden via Philip Ties en Arend Schonewille maar de thuisclub liep met wat in feite counters waren in de 49e en 79e minuut naar een 3-0 eindstand. In beide gevallen was Nick Coster de maker.
Jong FC Emmen: Beukeveld; Görtz, De Roo, Schepers, Been; Hindriks (58. Van der Weide), Schonewille (58. Zwikker), Huizenga; Hoolsema, Tailor, Ties (60. Dost).
 Jong ADO Den Haag: Wagenaar; Bakkati, Martha, El Moussaoui, R. Jong (46. Stoffels); Rankovic (78. El Kadi), Schwiebbe, Immers (72. Fernandez); Verhoek, Elia, Coster.