Beloften team verliest bij Go Ahead Eagles

Het was de bedoeling dat Jong FC Emmen er tegen Jong Go Ahead Eagles vanaf het begin lekker agressief tegen aan zou gaan maar daar kwam in de eerste helft niet veel van terecht. De beleving ontbrak een beetje en de thuisclub kon daardoor optimaal van de geboden kansen gebruik maken: 2-0. Trainer Alfons Arts bracht kort voor rust Bas Dost in de ploeg voor middenvelder Martijn Kamps en gooide het tactisch plan om. In de tweede helft liep het daardoor beter bij de Emmenaren maar het kwaad in de vorm van een achterstand van twee goals was reeds geschied. Tien minuten voor het einde kreeg Paul Weerman nog wel een grote kans op de 2-1 maar zijn lobje over de doelman mislukte.
Jong FC Emmen: Beukeveld; Geers, Tailor, Huizenga (75. Balsala), Görtz, Kamps (35. Dost), Ties, Hoolsema, Zwikker (70. Jaspers), Weerman, Van der Weide.