Beloften kloppen Germanicus in oefenduel

Eersteklasser Germanicus, onder leiding van Joseph Oosting, speelde zeker geen slechte wedstrijd. Het kon bijvoorbeeld tot twee minuten voor rust de achterstand beperken tot 1-0. Maar in de resterende minuten voor de doelwisseling stonden de Coevordenaren drie treffers toe. De vierde daarvan werd gescoord door testspeler Daniël Arnautovic. De Oostenrijker maakte een redelijke indruk maar miste voor de pauze een geweldige kans na een onderschepping van hem zelf. Vrij voor de keeper miste hij echter het doel. Direct na de pauze kreeg Germanicus een aantal kansen op rij en kon Jens Dost verkleinen tot 4-1. Daarna liep Jong FC Emmen weg naar 6-1. Het laatste woord had Germanicus.
Jong FC Emmen-Germanicus 6-2. 13. Jos Fidom 1-0, 43. Frank Hoolsema 2-0, 44. Jos Fidom 3-0, 44. Daniël Arnautovic 4-0, 51. Jens Dost 4-1, 55. Jos Fidom 5-1, 65. Frank Hoolsema 5-1, 67. Jesper Vaessen 6-2.
Jong FC Emmen: Villadsen; Moolhuizen, Schonewille, Wolbers (20. Vermeer), Bergsma, Kamps, Arnautovic, Hoolsema (70. Stoker), Fidom (70. De Blok), De Blok (46. Madani), Stoker (46. Göbel)