Terug naar overzicht Terug

Belangrijke informatie losse ticketverkoop en uitkaart


Gratis FC Emmen lidmaatschap voor losse ticketverkoop
Wil jij aankomend seizoen een Eredivisiewedstrijd van FC Emmen bezoeken? Word dan nu gratis lid van FC Emmen. Met dit lidmaatschap krijg jij voorrang bij de losse ticketverkoop en kom je daarnaast ook nog eens op de wachtlijst voor een seizoenkaart voor het seizoen 2019 – 2020.


Dus wil jij een grotere kans maken om aankomend seizoen naar een thuiswedstrijd van FC Emmen te kunnen? Ga dan naar https://voetbal.iticketsro.com/FC_Emmen/memberships, maak een account aan en word gratis lid. Je mag één lidmaatschap per account aanvragen. Als je meerdere lidmaatschappen op één account aanvraagt zullen we deze lidmaatschappen blokkeren. Lidmaatschappen zijn persoonsgebonden en daarom geldt een maximum van één lidmaatschap per account.

Met dit FC Emmen lidmaatschap ben je online lid van FC Emmen en zal je als lid altijd voorrang krijgen bij de losse ticketverkoop voor de Eredivisiewedstrijden van FC Emmen. Je krijgt dus geen pasje thuisgestuurd. Heb je al een seizoenkaart van FC Emmen? Dan ben je al lid van FC Emmen en hoef je bovenstaande dus niet te doen. Je kunt naast je seizoenkaart niet ook nog eens lid worden om losse tickets te bestellen.

LET OP: Het is in Nederland niet toegestaan lid te zijn van meerdere clubs. Als je dus al een ClubCard hebt bij een andere club dan dien je deze eerst op te zeggen voordat je lid kunt worden van FC Emmen. Als je een SeizoenClubCard hebt van een andere club, dan is het niet mogelijk lid te worden van FC Emmen.

Mee naar uitwedstrijden? Schrijf je gratis in.
Wil jij FC Emmen dit seizoen ook tijdens de uitwedstrijden steunen? Dan moet je dit bij ons aangeven.

Wat moet je doen:
Stuur een e-mail naar [email protected] met als onderwerp Uitkaart.
Als bijlage voeg je een pasfoto of een duidelijke selfie van jezelf toe in .JPG, maximale afmetingen van 150×150 en max 100kb.

In de mail type je de volgende gegevens:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adresgegevens
  • Relatienummer (je dient dus een seizoenkaart te hebben of lid te zijn van FC Emmen, je relatienummer kun je vinden bij je profiel door in te loggen in ons ticketingsysteem: fcemmen.nl/tickets)

Zodra je de mail hebt gestuurd zullen wij je gegevens verwerken, het verwerken duurt twee werkdagen en kun je automatisch tickets aanschaffen voor uitwedstrijden zodra deze verkoop start. Het inschrijven is geheel gratis, de tickets voor de uitwedstrijden dienen uiteraard wel betaald te worden.

LET OP: als je geen pasfoto hebt ingeleverd, kun je niet mee naar uitwedstrijden.