Bekerwinst voor jeugdteams FC Emmen

Emmen A1-FC Emmen A1 2-4 (beker)
Was in de eerste helft het spel nog aan de matige kant, in de tweede helft gingen beide partijen voluit voor de winst. Het aantal kansen in de eerste periode was niet groot. FC Emmen doelman Joost Schrik schoot een uittrap tegen een aanvaller van Emmen op en kwam met de schrik vrij omdat de bal naast ging. Aan de andere kant miste spits Justin Mulder een uitgelezen mogelijkheid maar alleen voor doelman Richard Eberhard schoot hij tegen de sluitpost op. Na een paar prima reddingen van Joost Schrik in de 23e minuut kwam FC Emmen A1 toch nog voor de pauze op voorsprong. Ahmed Ndayyisaba was bij de voorbereiding betrokken en Muhammed Yuksel maakte het karwei af: 0-1. Na de thee leek FC Emmen weg te lopen toen na een blunder van doelman Eberhard Ndayyisaba bij de tweede paal simpel kon intikken. Maar Emmen A1 liet zich niet zo maar opzij zetten en kwam zelfs via Sander Ham en Janiek Arends op gelijke hoogte.  In de slotfase greep FC Emmen echter alsnog de winst. In de 88e minuut werkte Justin Mulder een pass van Stefan Kikkert af en in de extra tijd verhoogde Kikkert nog tot 2-4.
FC Emmen A1: Schrik, Graver, Baardink, Baas, Bangura, Boekholt, Gall (60. Veenvliet), Mulder, Ndayisaba, Padding (60. Wolters), Yuksel (73. Kikkert).

Justin Mulder is doorgebroken maar zou niet scoren

Steven Gangelhof (3) in botsing met Justin Mulder (10).

VV Emmen doelman Richard Eberhard voelt zich gepasseerd.

DZOH B1-FC Emmen B1 1-6 (beker)
Het was geen geweldige wedstrijd van FC Emmen B1 maar de winst kwam niet in gevaar. Na een 1-3 ruststand liep het uit naar een 1-6 eindstand. Doelpuntenmakers waren: Niels Grevink (3), Joey Klaver (2) en Matthijs Hensens.

FC Emmen D1-GVAV Rap D1 3-0 (oefen)
FC Emmen D1 speelde een goede eerste helft, alleen kwam het niet tot scoren. In de tweede helft lukte dat beter. Kjetil Brand werkte assists van Bas Aalderink en Jop van Aken af tot 1-0 en 2-0. Ben Scholte bepaalde uit een pass van Brand de eindstand op 3-0.

KZC ’08 D2-FC Emmen D2 0-17 (beker)