Alleen Emmen D1 in actie

Van de jeugdteams kwam alleen Emmen D1 in actie, de overige wedstrijden werden afgelast. Emmen D1 deed goede zaken door de uitwedstrijd tegen Helpman D1 met 5-1 winnend af te sluiten.
Op sportpark De Esserberg in Haren was Emmen D1 op de hard bevroren grasmat heer en meester. Nadat Simon Yzerman rakelings over had geschoten zette Bernard Bakker de Emmenaren in de 11de minuut op voorsprong. De debutant, hij kwam in de winterstop over van DZOH, kreeg assistentie van Tim Pieters en Jori Bouws. Nadat Helpman via een gelukje – een van richting veranderd schot – had gelijk gemaakt, maakte Bouws er in de 25ste minuut 1-2 van. Hij werd aangespeeld door Yannis Kazantzis. Op slag van rust verhoogde Jori Bouws tot 1-3 na een prima pass van Gianliuca Caria. De tweede helft speelde zich voornamelijk op het middenveld af. Jori Bouws doorbrak dit spelbeeld met een doelpunt in de 60ste minuut met voorbereidend werk van Kazantzis en Wouter Beijering. Ook de 1-5 kwam op naam van Bouws na een voorzet van E-junior Wouter Bereijering.
Opstelling Emmen; Bas Blanken; Robert Mensinga (36. Maikel Arling), Yannis Kazantzis, Tim Pieters; Simon Yzerman (36. Fabian Stevens), Gianluca Caria (36. Hilan Kaddouri); Aaron Petstra, Jori Bouws, Wouter Beijering.