Terug naar overzicht Terug

Al ruim 1300 aanmeldingen Men United 2014


Amsterdam, 10 maart ’14 Op 14 februari is Men United 2014 gelanceerd door Ronald de Boer in het Olympisch Stadion te Amsterdam samen met zes deelnemende clubs uit de Jupiler League: Almere City FC, FC Emmen, FC Volendam, FC Eindhoven, De Graafschap en SBV Excelsior. Inmiddels hebben al ruim 1300 jonge voetballers uit heel Nederland, en zelfs een aantal uit het buitenland, zich aangemeld voor deze unieke talentenjacht.


Hoofdcoach Ronald de Boer is voor Men United opnieuw op zoek naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland. In 2013 stapten 4 spelers via Men United over naar een profclub. Nieuw in de selectieprocedure zijn de Men United Trials (voorrondes) bij zes clubs uit de Jupiler League waar alle jonge talenten van Nederland zich voor kunnen aanmelden. De climax van Men United is deelname aan de prestigieuze Aegon Copa Amsterdam in het Olympisch Stadion onder leiding van de voormalig Oranje-international, waar de spelers voor het oog van duizenden toeschouwers spelen tegen internationale topteams zoals Ajax, HSV, Ajax Cape Town en Panathinaikos en een profcontract kunnen verdienen. Wil jij kans maken om mee te spelen op de Aegon Copa Amsterdam Inschrijven kan nog tot 18 maart dus wees er snel bij!

Selectieprocedure

Aanmelden voor Men United is mogelijk voor iedereen geboren tussen 1 januari 1994 en 31 december 1997. De aanmeldperiode loopt van 14 februari t/m 18 maart 2014. Inschrijven kan uitsluitend via de Men United Facebook-app, klik hier om je in te schrijven. Meer informatie is te vinden via www.copa-amsterdam.nl