Terug naar overzicht Terug

Activiteiten rond FC Emmen – VVV-Venlo


Zaterdagavond speelt FC Emmen om 19.45 uur in het eigen stadion De Oude Meerdijk tegen VVV-Venlo. Al vanaf 17.45 uur is het #HIERKOMIKWEG-plein bij het stadion geopend, met allerlei activiteiten voor jong en oud!


Wat kun je zaterdag vanaf 17.45 uur allemaal verwachten:

rad van fortuin fc emmen spelotheek

NIEUW: Wil jij fantastische FC Emmen-prijzen winnen? Speel dan voor 3 muntjes mee met het gloednieuwe Rad van Emmen en win gave prijzen voor jong en oud! Wat je ook draait, het is altijd prijs. Maar het liefst win je natuurlijk een gesigneerd FC Emmen-shirt, een XXL FC Emmen-zitzak, een koptelefoon t.w.v. €99,- of een mooie FC Emmen-vlag. Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door Spelotheek Beilen.

Laat je rood-wit schminken bij de nieuwe opblaasbare schminkstand en laat daarmee zien hoe zo’n grote FC Emmen-supporter jij bent!

Mascotte SIBI is uiteraard ook aanwezig en wil het liefst met alle kinderen op de foto!


En verder:

  • Natuurlijk is er weer muziek en kun je voor een hapje en drankje ook terecht op het #HIERKOMIKWEG-plein.
  • De Kids Club van FC Emmen organiseert Kratje Trap en andere leuke voetbalactiviteiten voor onze jongste supporters.
  • Maarten Kolsloot, schrijver van FC Emmen. Een droomseizoen is op het plein om stemmen te scoren. Heb jij al op zijn boek gestemd als Voetbalboek van het Jaar 2019?
  • En nog veel meer…

Na de wedstrijd is zanger Robin Mink aanwezig in het supportershome onder de oosttribune om het feest nog wat langer te laten duren.

Daar moet je bij zijn! Nog geen tickets voor de wedstrijd? Koop ze dan nog snel online in de vrije verkoop!