Terug naar overzicht Terug

Activiteiten rond FC Emmen – PSV


Zondag spelen we eindelijk weer een thuiswedstrijd, om 20.00 uur tegen PSV. Vorig seizoen werd het door de late goals van Nicklas Pedersen één groot feest op De Oude Meerdijk! Dat wordt het zondag ook, met onder andere de volgende activiteiten:


  • Om 15.00 uur trapt de Brigata Fanatico af met een all-in party bij café De Oale Stee in Barger-Oosterveld. Voor €20 per persoon kun je tot 18.00 uur gezellig drinken, ouwehoeren en genieten van de sfeer.
  • De Brigata Fanatico roept iedere Emmen-supporter op om vanaf 18.00 uur te verzamelen bij de café De Oale Stee in Barger-Oosterveld. Om 18.15 uur lopen ze een corteo naar het stadion; samen gaan we al zingend naar het stadion. Jij loopt toch ook mee?!
  • De Brigata Fanatico en Supportersvereniging Rood-Wit organiseren voor FC Emmen – PSV een grootse sfeeractie voor het hele stadion. Het gehele stadion zal rood en wit kleuren voor onze mannen die gaan strijden tegen PSV. De supportersgroepen zullen zondagmiddag een rood of een wit vel papier aan je stoel plakken. Ze roepen een ieder op dit papier horizontaal boven het hoofd te houden zodra het aftellen van het opkomstnummer van FC Emmen begint. Zorg er dus voor dat je tijdig bij je stoel bent zodat we van deze sfeeractie een groot succes kunnen maken!
  • Het #HIERKOMIKWEG-plein zal vanaf 17.00 uur een winters en gezellig karakter hebben. Kom op tijd naar het stadion voor een hapje en drankje, vanaf 18.00 uur zal er een DJ draaien om alvast in de stemming te komen!
  • Er is een apart KIDS-plein met activiteiten voor kinderen, mede georganiseerd door Spelotheek Beilen.
  • In de rust zullen we afscheid nemen van een aantal spelers die ons afgelopen seizoen hebben verlaten.
  • Er worden exclusieve FC Emmen – PSV sjaals verkocht bij de merchandisekiosken en door jeugdspelers rondom het stadion.
  • Er staan vier hottubs op het #HIERKOMIKWEG-plein voor de gelukkige winnaars van de hottub-actie.

Onze schoonmaakploeg bestaande uit enthousiaste vrijwilligers zit uiteraard ook op de tribune te genieten van de sfeeractie. Maandag zullen ze weer met elkaar ons stadion schoonmaken, ook jouw plek. We verzoeken je daarom het papier van de sfeeractie in de prullenbak onder de tribune te gooien, zodat onze vrijwilligers maandag nog net zo enthousiast zijn. Alvast bedankt!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door SV Brigata Fanatico (@sv_brigatafanatico) op