Terug naar overzicht Terug

Alle activiteiten van zondag


Komende zondag om 14.30 uur speelt FC Emmen thuis tegen Fortuna Sittard. En er zijn weer allerlei activiteiten voor, tijdens en na de wedstrijd!


#HIERKOMIKWEG-plein en activiteiten

Op het #HIERKOMIKWEG-plein kun je vanaf 12.30 uur het volgende verwachten:

  • Mascotte SIBI heeft weer gezorgd voor een apart KIDS-plein met een voetbalveldje, het FC Emmen-doel en het FC Emmen-springkussen
  • Win leuke (en lekkere) prijzen door de kop-van-jut te spelen
  • Het Gehandicapte Kind is aanwezig op het plein met een leuke activiteit
  • Voor de wedstrijd kun je jouw voetbal op het plein inleveren in de gele container, na de wedstrijd komt deze op het kunstgrasveld te staan en kun je voetballen op het veld van De Oude Meerdijk
  • Wie weet wordt jouw stoel omgeroepen en mag je latje trappen in de rust

Doneer voor de sfeer

De sfeer in ons stadion is iedere wedstrijd weer geweldig. En wat hebben we al fantastische sfeeracties mogen bewonderen. Dit alles wordt met ontzettend veel passie en energie mogelijk gemaakt door onze supporters van de Brigata Fanatico met ondersteuning van Supportersvereniging Rood-Wit. Naast alle tijd en energie kost het onze supporters natuurlijk ook veel geld om alle acties mogelijk te maken. Daarom roepen wij iedereen op om te doneren voor sfeer. Zondag voorafgaand aan de wedstrijd tegen Fortuna Sittard zullen supporters bij de ingangen staan om te collecteren. Vergeet dus niet om ook een bijdrage te doen, dit kan contant maar ook met FC Emmen-munten. De sfeer is voor ons allemaal!

Speelronde Bijzondere Eredivisie

Aanstaande zondag is stadion De Oude Meerdijk het decor van de vierde speelronde in de Bijzondere Eredivisie. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard speelt het G-voetbalteam van FC Emmen tegen VVV-Venlo en Excelsior. Toegang voor de speelronde in de Bijzondere Eredivisie is gratis via de ingang bij het gastenvak (aan de kant van VV Emmen). Iedereen is van harte welkom bij een echt voetbalfeest waar het plezier vanaf spat. Om 10.15 uur openen burgemeester Eric van Oosterhout en FC Emmen-directeur Ben Haverkort samen de speelronde. Na een warming-up wordt er om 10.45 uur afgetrapt voor de eerste wedstrijden, na een korte rustpauze beginnen om 11.30 uur de tweede wedstrijden.

Regenboogband

De Nederlandse voetbalwereld vraagt deze speelronde extra aandacht om LHBTI-acceptatie (acceptatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen, transgenders en intersekse personen) in het voetbal te bevorderen. Daarom zullen onder andere alle aanvoerdersbanden een regenboogpatroon hebben.