Terug naar overzicht Terug

Actie 'In het zonnetje'was voltreffer


 De bedoeling was om mensen die het verdienden eens in het zonnetje te zetten, ze verwennen met een VIP behandeling bestaande uit een verblijf in een skybox, plus een rondleiding door het Univé stadion. Het aantal aanmeldingen was boven verwachting groot waaruit uiteindelijk zes personen werden gekozen die met familie of vrienden eregasten waren.
 
 
Een uur voor wedstrijdbegin werden de gasten ontvangen en naar de skybox begeleid. Na de koffie volgde de rondleiding er werd kennis gemaakt met FC Emmen algemeen-directeur Jan  van Erve. Hij heette de gasten welkom en bleek ontroerd te zijn door het grote aantal aanmeldingen. Hij benadrukte verder dat deze actie niet mogelijk was geweest zonder de steun van Sunoil Biodiesel. De wedstrijd viel vervolgens ook in de smaak. Na een stroef begin maakte FC Emmen er in het tweede bedrijf een waar spektakel van en won met 3-2.  De winnende treffer van Eldridge Rojer werd dan ook uitbundig gevierd in de skybox. 

Na afloop van de wedstrijd kwamen meerdere spelers in de skybox op bezoek om met de gasten die in het zonnetje werden gezet, de overwinning te vieren. Zij namen voor iedereen de tijd om op de foto te gaan, een praatje te maken en handtekeningen uit te delen.  Helaas konden niet alle aanmeldingen voor de actie worden uitgenodigd voor de skybox.  Daarom had Sunoil Biodiesel  voor de  mensen  die niet bij de “winnaars” zaten, vier kaarten voor de Oost tribune beschikbaar gesteld. Op deze manier konden zij toch nog aanwezig zijn bij de wedstrijd.
FC Emmen dankt Sunoil Biodiesel voor deze mooie actie en ook alle mensen die hebben gereageerd op de actie ‘In het zonnetje.’ Hopelijk spoedig tot weerziens in het Univé Stadion.