A-jeugd FC Emmen klopt Nieuw Buinen onder 23

FC Emmen A1 had alleen Jurjan Wouda en Bart de Groot uit de selectie in de basis. De derde doelman speelde de hele wedstrijd terwijl Bart de Groot 45 minuten speelde. Dat ongetwijfeld met het oog op de wedstrijd van komende vrijdag tegen FC Dordrecht. In de tweede helft kwam ook nog een B-junior met Arthur Ymele Feudjio in het veld. FC Emmen A1 begon goed maar was wel wat slordig in de afwerking. Alleen Justin Mulder kwam in de eerste helft tot scoren. Na de pauze waren Maurice Kampman en Dave Padding de schutters die de eindstand op 0-3 bepaalden..
FC Emmen A1: Wouda: Graver, Kampman, Baas, Bangura (Veenvliet), Gall, Yuksel (Kikkert), De Groot (Ymele Feudjio), Padding, Mulder, Wolters (Barry).