Terug naar overzicht Terug

86% verlengd, informatie wachtlijst!


De seizoenkaartverlenging zit erop. Maar liefst 86% van de seizoenkaarthouders blijft de club trouw! Dat betekent dat er nog ongeveer 700 seizoenkaarten beschikbaar zijn voor de wachtlijst.

Wij richten deze week het ticketingsysteem zo in dat we de seizoenkaarten goed verdeeld hebben over het gehele stadion. In sommige vakken kunnen we geen seizoenkaarten meer verkopen, omdat we ook plekken vrijhouden voor de vrije verkoop.

Op basis van inschrijfdatum gaan we supporters op de wachtlijst benaderen. Sta je op de wachtlijst? Houd dan de komende dagen en weken je mail in de gaten.

Deze week gaan we de eerste supporters van de wachtlijst benaderen, deze supporters krijgen vervolgens 3 dagen de tijd om een seizoenkaart aan te schaffen. Zijn we dan nog niet uitverkocht? Dan zijn de volgende supporters van de wachtlijst aan de beurt en zullen zij een mail van ons ontvangen. Zo zullen we net zo lang doorgaan tot we volledig uitverkocht zijn.

Heb jij een seizoenkaart aangevraagd in een vak waar geen seizoenkaarten vrijkomen maar zou je op basis van je inschrijfdatum wel aan de beurt zijn? Dan krijg je de kans om een seizoenkaart in een ander vak aan te schaffen.