Webinar ‘Het trainbaar maken van spelprincipes!’

Ondanks het feit dat jeugdtrainers op dinsdag 21 april het nieuws kregen dat zij vanaf woensdag 29 april weer het veld op mogen om training te geven, blijft de huidige situatie voor veel trainers een vreemde. Daar waar kinderen tot en met 12 jaar zonder afstand te houden weer mogen voetballen, dienen jongeren van 13 tot en met 18 jaar nog wel 1,5 meter afstand te houden tijdens het voetballen.

Mede door in te spelen op de huidige situatie in Nederland organiseren wij op vrijdagavond 8 mei van 19.30 uur tot 20.30 uur een webinar waarin alle geïnteresseerde trainers worden meegenomen in het trainbaar maken van spelprincipes. De webinar wordt gegeven door Björn Zwikker, de huidige trainer van FC Emmen O17.

Over spelprincipes
Een ‘hot topic’ waarover de laatste jaren veel wordt gesproken. Graag nemen wij jou mee in onze werkwijze, binnen de jeugdopleiding van FC Emmen, met betrekking tot spelprincipes. Welke spelprincipes gebruiken wij binnen de jeugdopleiding van FC Emmen? Hoe passen wij deze toe? Hoe maken wij deze trainbaar? Antwoorden hierop krijg je in deze webinar. Uiteraard beantwoordt Björn Zwikker ook al jouw vragen omtrent dit onderwerp. 

Deelnemen aan deze interactieve webinar is geheel gratis. Het enige wat je moet doen is je aanmelden via onderstaand inschrijfformulier.