Seizoenkaart op naam

Na het verlengen van je seizoenkaart kun je via onderstaand formulier één of meerdere van je seizoenkaarten op een ander account zetten. Er zijn meerdere redenen om dit te doen:

  • 10% korting op merchandise: Op vertoon van je seizoenkaart en een geldig identiteitsbewijs ontvang je vanaf nu 10% korting op merchandise bij de receptie van het stadion.
  • Cadeautje: Iedere seizoenkaarthouder ontvangt tegelijk met de seizoenkaart een mooi aandenken aan het kampioenschap. Heb je meerdere seizoenkaarten op één account? Dan krijg je dus maar één presentje.
  • Tickets bijkopen: Je kunt als seizoenkaarthouder met voorrang maximaal twee tickets bijkopen voor een thuiswedstrijd, ongeacht of je één of meerdere seizoenkaarten op je account hebt. Heb je dus vier seizoenkaarten op één account, dan kun je maar twee tickets bijkopen. Maar heb je vier accounts met allemaal één seizoenkaart, dan kun je dus vier keer twee tickets (en dus acht in totaal) bijkopen.
  • Informatie: Je ontvangt als seizoenkaarthouder per e-mail informatie die specifiek voor jou als seizoenkaarthouder bedoeld is.
  • Eigen naam: Je eigen naam staat op jouw seizoenkaart. Maar het blijft natuurlijk mogelijk om je seizoenkaart uit te lenen aan vrienden of familie als je een keer niet kunt.

Vul het formulier hieronder in om seizoenkaarten over te zetten! Na het invullen gaan wij ermee aan de slag en vlak voor de start van het nieuwe Eredivisieseizoen zal jij jouw eigen seizoenkaart thuis ontvangen en de seizoenkaart die jij op een ander account hebt gezet zal naar dat bijbehorende adres worden verstuurd.

Sorry, het is niet meer mogelijk om seizoenkaarten op naam over te zetten.