FC Emmen – Heracles Almelo

Als seizoenkaarthouder mag je gratis naar het oefenduel FC Emmen – Heracles Almelo op zondag 25 juli om 14.30 uur. Aangezien er nog steeds coronamaatregelen zijn, hebben wij als club twee opties voor het organiseren van het oefenduel:

  1. Je hoeft als supporter niet te testen maar houdt te allen tijde 1,5 meter afstand. Er kunnen dan maximaal 1.800 supporters naar de wedstrijd.
  2. Iedereen moet een negatieve coronatest of een vaccinatiebewijs tonen om naar de wedstrijd te mogen. Er kunnen dan maximaal 5.500 supporters naar de wedstrijd.

Om de juiste keuze te maken willen wij graag van tevoren weten hoeveel supporters er ongeveer naar de wedstrijd zullen komen. Wanneer er minder dan 1.800 supporters komen, hoeven deze supporters namelijk geen coronatest te ondergaan. Wil jij naar de wedstrijd? Geef dan in onderstaand formulier aan met hoeveel personen je komt. Dan kunnen wij op basis daarvan beslissen of we met of zonder coronacheck werken voor dit oefenduel.

Mocht er nadat seizoenkaarthouders hun keuze hebben gemaakt nog plek zijn voor overige supporters, dan kunnen we besluiten om ook andere supporters toegang te geven.