Persinformatie

Welkom op De Oude Meerdijk! Hier vindt u de opstellingen (zodra ze bekend zijn) en persinformatie.

KLIK HIER VOOR DE OPSTELLINGEN.

Persinformatie

Accreditatiepas en zones
In de perskamer vindt u uw accreditatiepas met daarop de zones waarvoor u toegang heeft. De ruimte voor de tribune (tussen de hoofdtribune en het veld) is zone 1, de pers mag de tribune pas na de wedstrijd af voor de interviews. Dus pas als de wedstrijd is afgelopen en de spelers binnen zijn, mag de pers het veld op voor de interviews. De interviews zijn dus op het veld zelf en bij regen is uitwijken naar de tribune geoorloofd. Persvoorlichters of teammanagers zorgen dat de spelers of trainers naar het veld komen.

Interview aanvragen
U kunt een interview met een speler van FC Emmen aanvragen bij perscoördinator Freddy Donker (bij voorkeur voor het eindsignaal via WhatsApp 0621247879).

Perstribune
Om naar de perstribune te gaan, gaat u met de trap omhoog en daarna rechtsaf de hal door (richting vakken 1 en 2). De perstribune is dan aan de linkerkant van de trap, maar u dient eerst helemaal naar beneden te gaan, voor de perstribune langs en dan weer omhoog naar uw plek.

Fotografen
Om bij het veld te komen, gaat u met de trap omhoog en daarna rechtsaf de hal door. U kunt dan met de trap helemaal naar beneden en door het hekje het veld op. We vragen u plaats te nemen achter de boarding. Het is weliswaar toegestaan plaats te nemen voor de vakken 15, 25 en 26 (gastenvak en feestvakken FC Emmen), maar we willen benadrukken dat plaatsnemen op deze werkplekken op eigen risico is. De kans dat er een biertje overvliegt is helaas aanwezig. Neemt u wel plaats op een van deze plekken? Neem dan voorzorgsmaatregelen door uw apparatuur (en uzelf) goed te beschermen.

We hopen op uw begrip en proberen alles zo goed mogelijk te organiseren.