Business partners
Hoofd sponsor

Nieuws

18 juli 2019

Tom Hiariej kampt met blessure

Tom Hiariej zal de komende tijd niet inzetbaar zijn. Hij moest afgelopen dinsdag de wedstrijd tegen FC Groningen noodgedwongen staken vanwege een knieblessure.

Lees meer…

17 juli 2019

Ticketverkoop FC Emmen – OFI Kreta

De ticketverkoop voor FC Emmen – OFI Kreta start op donderdag 18 juli om 12.30 uur. De wedstrijd wordt gespeeld op donderdag 25 juli om 19.00 uur.

Voor deze wedstrijd is er vrije verkoop, dus iedereen kan tickets kopen. Je hebt dus geen seizoenkaart of lidmaatschap van FC Emmen nodig om tickets te kopen, alleen een gratis account.

Lees meer…

16 juli 2019

FC Emmen en FC Groningen in evenwicht Rolde

Op een uitverkocht Sportpark Boerbos in Rolde hebben FC Emmen en FC Groningen met 2-2 gelijkgespeeld. Voor de 3000 toeschouwers was het een aantrekkelijk duel, waarna volop handtekeningen en foto’s werden gescoord.

Lees meer…

16 juli 2019

Welkom, Tom Hiariej!

Tom Hiariej speelt komend seizoen bij FC Emmen. De 30-jarige middenvelder traint al sinds eind juni mee met de selectie, maar heeft nu een contract getekend voor één seizoen bij de Drentse eredivisionist.

Lees meer…

14 juli 2019

Open Dag 2019 een groot succes [FOTO’S]

De Open Dag van 2019 op zondag 14 juli was een groot succes met alleen maar blije gezichten. Hieronder een aantal foto’s!

Lees meer…

14 juli 2019

FC Emmen sluit Open Dag af met gelijkspel tegen Almere City

FC Emmen heeft een feestelijke Open Dag afgesloten met een 1-1 gelijkspel tegen Almere City. Michael de Leeuw opende na een dik half uur de score, maar in de tweede helft kwamen de bezoekers terug via Torino Hunte.

Lees meer…

14 juli 2019

Nick Bakker tekent nieuw contract

Nick Bakker heeft een nieuw contract bij FC Emmen getekend. De nieuwe verbintenis is voor 2 seizoenen met een optie op een derde seizoen.

Lees meer…

14 juli 2019

Welkom, Shani Tarashaj!

De komende twee seizoenen zal Shani Tarashaj het shirt van FC Emmen dragen. De aanvallende middenvelder, die ook als spits of buitenspeler kan fungeren, wordt gehuurd van Everton.

Lees meer…

14 juli 2019

Open Dag programma

Zondag 14 juli 2019 is het weer zover: de Open Dag van FC Emmen! Er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud. Om 14:30 uur sluiten we af met een oefenwedstrijd tegen Almere City, deze is gratis toegankelijk. Hieronder vind je het volledige programma voor de Open Dag, onder de plattegrond staan alle andere leuke activiteiten op een rij.

Lees meer…

13 juli 2019

Henk Bos tekent nieuw contract bij FC Emmen

Henk Bos heeft een nieuw contract bij FC Emmen getekend. De verbintenis loopt tot de zomer van 2020, met een optie voor nog een seizoen.

Lees meer…