Business partners
Hoofd sponsor

Nieuws

16 maart 2019

FC Emmen onder 15 blijft mee doen om titel

FC Emmen JO19-FC Den Bosch JO19 3-3 Toen Freddy Quispel kort voor tijd FC Emmen op 3-2 zette leek de buit binnen. Het was een kwestie van het duel slim uitspelen maar dat mislukte jammerlijk. De Bosschenaren scoorden in de extra tijd alsnog de gelijkmaker en namen dus een puntje mee naar huis. Het was zuur voor FC Emmen dat zich diverse scoringskansen creëerde, daaruit ook drie maal scoorde, maar een veelvoud daarvan liet liggen. Het doelpuntenfestival kwam laat op gang want de gasten scoorden in de 39e minuut de 0-1 via Jan van de Haterd. Drie minuten later zorgde Freddy Quispel uit een strafschop voor de gelijkmaker. Na r...
Lees meer...

15 maart 2019

FC Emmen onderuit tegen effectief Fortuna

FC Emmen heeft vrijdagavond in Sittard met 3-1 verloren van directe concurrent Fortuna Sittard. Een vroeg eigen doelpunt van Andrej Lukić leidde de nederlaag in. Lisandro Semedo en Andrija Novakovich maakten er 3-0 van. Na een rode kaart voor Glenn Bijl, zorgde Reuven Niemeijer vlak voor tijd voor de eretreffer.

Lees meer…

15 maart 2019

Chacón: “Ik hoop dat andere jongens ook blijven door mijn verlenging!”

Bekijk hier de voorbeschouwing op Fortuna Sittard – FC Emmen van FC Emmen TV met Michael Chacón! Hij vertelt ook over zijn contractverlenging van afgelopen week.

Lees meer…

15 maart 2019

Programma jeugdopleiding: Veel thuiswedstrijden

De FC Emmen jeugdopleiding heeft op zaterdag 16 maart veelal thuisduels op het programma staan. De onder 14 trapt om 10.30 uur al af. Onder 13 ontvangt AFC O13 om 12.30, Onder 19 zorgt voor het sluitstuk met een thuiswedstrijd om 14.45 uur tegen FC Den Bosch O19.
Het volledige programma vindt u hieronder. Lees meer…

14 maart 2019

Voorbeschouwing Fortuna Sittard – FC Emmen

Vrijdagavond om 20:00 uur trappen FC Emmen en Fortuna Sittard het eredivisieweekend af. Een echte kraker in het Fortuna Sittard stadion, tussen de nummer veertien en zestien van de eredivisie. Het verschil op de ranglijst is slechts één punt.

Lees meer…

14 maart 2019

Ticketverkoop FC Emmen – Ajax [UITVERKOCHT]

UITVERKOCHT

De online ticketverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Ajax start donderdag 14 maart om 12:30 uur!

Lees meer…

13 maart 2019

FC Emmen Keepersdag 2019

Na alweer acht succesvolle keepersdagen zal dit jaar de negende FC Emmen Keepersdag plaatsvinden in samenwerking met Keepable.nl! De keepersdag vindt plaats in de thuishaven van FC Emmen: De Oude Meerdijk. Alle keepers en keepsters tussen 5 en 17 jaar zijn van harte welkom!

Lees meer…

13 maart 2019

Michael Chacón tekent nieuw contract

FC Emmen en Michael Chacón hebben overeenstemming bereikt over een vernieuwd contract. Het aflopende contract van de 24-jarige middenvelder is met twee jaar verlengd.

Lees meer…

12 maart 2019

FC Emmen is Drentse Sportploeg van het Jaar

FC Emmen is verkozen tot Drentse Sportploeg van het Jaar! Dat werd maandagavond op het Sportgala Drenthe bekendgemaakt.

Lees meer…