Business partners
Hoofd sponsor

Nieuws

6 december 2019

Voorbeschouwing VVV-Venlo – FC Emmen

Zaterdagavond staat er voor FC Emmen opnieuw een belangrijke uitwedstrijd tegen een directe concurrent op het programma. Tegen VVV-Venlo zal de ploeg van Dick Lukkien voor de eerste uitzege van het seizoen gaan.

Lees meer…

6 december 2019

Programma jeugd: Onder 19 ontvangt Excelsior

De FC Emmen jeugdopleiding heeft op zaterdag 7 december vijf thuiswedstrijden op het programma staan. FC Emmen onder 19 ontvangt in de middag Excelsior onder 19. Beide ploegen staan in de subtop van de 1e divisie onder 19. De Rotterdammers staan op een vijfde plaats, met drie punten meer dan de ploeg van trainer/coach Ruud Jalving.  Lees meer…

5 december 2019

Wedstrijdsponsor-pakket FC Emmen – Sparta Rotterdam

Zoekt u een volledig verzorgde middag voor uw relaties of collega’s?

Boek dan nu een wedstrijdsponsor-pakket voor de wedstrijd FC Emmen – Sparta Rotterdam op 15 december 2019.

Interesse? Stuur dan een bericht naar .

5 december 2019

Blije gezichten bij het FC Emmen Sinterklaasfeest

Woensdag 4 december 2019 was de dag van het grote FC Emmen Sinterklaasfeest! Vanaf 14.30 uur speelden Pieten en leden van de Kids Club van FC Emmen samen allerlei spelletjes in stadion De Oude Meerdijk. En uiteraard was Sinterklaas zelf ook van de partij, mĂ©t cadeautjes voor de kinderen. Hieronder vind je een aantal foto’s van het feest, door clubfotograaf Gerrit Rijkens.

Lees meer…

4 december 2019

Richard Moes verlengt contract

Het contract van keeperstrainer Richard Moes is met twee seizoenen verlengd. Zijn nieuwe verbintenis met FC Emmen loopt tot de zomer van 2022.

Lees meer…

4 december 2019

Geslaagd kerstdiner voor ouderen bij FC Emmen

In de avond van dinsdag 3 december hebben bewoners van De Horst, De Schans, Het Turfhuus, De Holdert en Huize Odoorn genoten van een kerstdiner in stadion De Oude Meerdijk. De ouderen werden opgehaald met de FC Emmen-spelersbus. Het kerstdiner is een initiatief van het KPN Mooiste Contact Fonds.

Lees meer…

3 december 2019

Tickets FC Emmen – Sparta Rotterdam

Hier vind je alle informatie over de ticketverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam op zondag 15 december om 12.15 uur!Seizoenkaarthouders en FC Emmen-leden: ticketverkoop start online op woensdag 4 december 2019 om 18.30 uur. Geen lid of seizoenkaarthouder: de vrije verkoop start online op maandag 9 december om 12.30 uur voor iedereen in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.Ga naar de ticketverkoop!...
Lees meer...

3 december 2019

Stadion donderdag vanaf 15.00 uur gesloten

In verband met een bezoek van Sinterklaas is stadion De Oude Meerdijk donderdag 5 december vanaf 15.00 uur gesloten. Vrijdag 6 december is het stadion weer geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

2 december 2019

FC Emmen 2 verliest van Heracles 2

FC Emmen 2 heeft in de op één na laatste wedstrijd in het eerste deel van de reservecompetitie met 1-3 verloren van Heracles Almelo 2. Daardoor zijn de kansen op plaatsing voor de kampioenspoule flink afgenomen voor de Emmenaren.

Lees meer…