Business partners
Hoofd sponsor

Nieuws

24 mei 2019

Planning voorbereiding eerste selectie

FC Emmen start de voorbereiding op het nieuwe seizoen op zondag 23 juni om 14:30 uur met de eerste training. Vier dagen later, op donderdag 27 juni, staat de eerste oefenwedstrijd gepland tegen het Drents Verbond. De Open Dag wordt dit jaar georganiseerd op zondag 14 juli. Aansluitend speelt FC Emmen een oefenwedstrijd tegen Almere City, deze is vrij toegankelijk voor publiek.

Lees meer…

24 mei 2019

Interlandvoetbal voor Jafar Arias en Kjell Scherpen

Jafar Arias en Kjell Scherpen maken zich op voor interlandvoetbal. Arias reist met Curaçao naar Thailand voor de Kings Cup en kan daar zijn debuut maken, Scherpen meldt zich bij Jong Oranje voor een oefenwedstrijd tegen Mexico. Het kan voor hem zijn debuut bij Jong Oranje betekenen.

Lees meer…

24 mei 2019

Trainersstaf jeugdopleiding 2019/2020 rond

De jeugdopleiding van FC Emmen gaat in het volgende seizoen vernieuwen en doorontwikkelen, en inmiddels is de trainersstaf voor het komende seizoen rond.

Lees meer…

23 mei 2019

FC Emmen vanaf komend eredivisieseizoen in hummel

FC Emmen speelt het komende eredivisieseizoen in nieuwe tenues van het merk hummel. Vandaag zetten de kersverse partners hun handtekening onder een samenwerkingsovereenkomst voor ten minste drie seizoenen. De shirts worden eind juni gepresenteerd en gaan dan ook in de verkoop.

Lees meer…

21 mei 2019

FC Emmen bedankt 9 spelers

FC Emmen neemt afscheid van Peter van der Vlag, Gersom Klok, Tim Siekman, Stef Gronsveld, Stephen Warmolts, Delano Grootenhuis, Kasper Oldenburger, Emil Bijlsma en Rob Deiman. Het is een prachtig seizoen geweest, met handhaving in de eredivisie en een kampioenschap in de reservecompetitie. Helaas heeft niet iedereen in beide prestaties de rol kunnen vervullen die hij voor dit seizoen voor ogen had, mede door blessureleed.

Lees meer…

20 mei 2019

Welkom vv Sweel!

Afgelopen zondag hebben FC Emmen, het Drents Verbond en vv Sweel de handtekeningen gezet onder de samenwerkingsovereenkomst. Als trotse, Drentse voetbalclub met een sterke betrokkenheid in haar verzorgingsgebied wil FC Emmen het uithangbord zijn voor meer dan 90 minuten voetbal. Als Betaald Voetbal Organisatie heeft FC Emmen een voorbeeldfunctie en voortrekkersrol in de samenwerking met amateurverenigingen middels het Drents Verbond. Lees meer…

18 mei 2019

FC Emmen onder 19 boekt zesde achtereenvolgende zege

FC Den Bosch JO19-FC Emmen JO19 0-3 Voor FC Emmen stond er niets meer op het spel maar dat gold niet voor de thuisploeg die zich graag bij de eerste vijf wil plaatsen. Desondanks werd het een redelijk gemakkelijke overwinning voor de Emmer formatie met dien verstande dat doelman Robin Jalving een hoofdrol vertolkte met zeker vier geweldige reddingen. Door een te kort aan fitte spelers was het verder opvallend dat tweede doelman Brian Haak uit nood in de spits stond geposteerd. Hij deed dat zeer verdienstelijk door assists te leveren voor de 0-1 en 0-2. De eerste Emmer goal viel na een kwartier door Giorney Rojer. Negen minuten voor de rust b...
Lees meer...

18 mei 2019

Bert Griemink overleden

Met groot verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Bert Griemink (75). Een Emmenaar in hart en nieren die veel te vroeg is overleden. Hij was de vader van Bart Griemink, die van 1990 tot 1992 bij FC Emmen keepte.

FC Emmen wenst de nabestaanden veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

18 mei 2019

Ben jij d’rbij volgend seizoen?

Al het hele seizoen mogen wij met elkaar genieten van het voetbalfeest in Drenthe! Na jaren met gemiddeld 3000 supporters op De Oude Meerdijk en 50 supporters bij de uitwedstrijden, is de FC Emmen-familie dit seizoen enorm gegroeid. Het zat ons niet altijd mee, maar genieten van de sfeer en het voetbal doen we op De Oude Meerdijk altijd! We spelen nog een paar wedstrijden en daarbij heeft de selectie jouw steun nodig! Verleng je seizoenkaart nu en geef de selectie het laatste duwtje in de rug richting handhaving.

Lees meer…