Business partners
Hoofd sponsor

Nieuws

14 augustus 2018

Nieuwe partner ArboNed en eredivisieclub FC Emmen werken samen aan vitale regio

Arbodienstverlener ArboNed is een van de nieuwe partners van de kersverse eredivisieclub FC Emmen. De enige Drentse profvoetbalclub en ArboNed slaan hiermee de handen ineen voor een gezonde en vitale regio.
Lees meer…

13 augustus 2018

Ticketverkoop FC Emmen – AZ

De online ticketverkoop voor de wedstrijd tegen AZ start donderdag 9 augustus 2018 om 12:30 uur voor seizoenkaarthouders en FC Emmen leden. Deze wedstrijd vindt plaats op zondag 19 augustus om 14:30 in De Oude Meerdijk. Voor deze wedstrijd is het niet mogelijk tickets te kopen bij het stadion, kaartverkoop verloopt volledig online.

Lees meer…

13 augustus 2018

Nabeschouwen op ADO Den Haag met Dick Lukkien

Een dag na de historische zege in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag, blikt trainer Dick Lukkien tevreden terug. “We wisten dat we een lastige opening hebben in het seizoen, dan weet je dat een overwinning of een punt halen in Den Haag gewoon hartstikke belangrijk is.”

Lees meer…

13 augustus 2018

Jong FC Emmen verslaat Jong PEC Zwolle

Jong FC Emmen heeft veerkracht getoond maandagmiddag tijdens een vriendschappelijk duel met Jong PEC Zwolle. In het stadion De Oude Meerdijk ging de eerste kans van de wedstrijd er meteen in. Rogier Benschop scoorde al in de vierde minuut voor de Zwollenaren: 0-1.

Lees meer…

13 augustus 2018

13 augustus om 14:00 uur: Jong FC Emmen – Jong PEC Zwolle

Vandaag speelt Jong FC Emmen om 14:00 uur tegen Jong PEC Zwolle in De Oude Meerdijk. De wedstrijd is voor iedereen vrij toegankelijk, de hekken aan de zijkant van het stadion zijn geopend.

Tot vanmiddag!

12 augustus 2018

Krachttraining maandag 13 augustus 2018

De training van maandag 13 augustus 2018, de dag na de 1-2 overwinning op ADO Den Haag, zal een krachttraining zijn. Er is dus geen training te zien op het veld van De Oude Meerdijk.

12 augustus 2018

FC Emmen debuteert in eredivisie met overwinning op ADO Den Haag

Als debutant in de eredivisie heeft FC Emmen meteen drie punten mee naar huis genomen. In Den Haag eindigde het spannende duel in 1-2 voor de Drenten. In de 37ste minuut opende Glenn Bijl de score en vijf minuten later vergrootte Anco Jansen de marge door een strafschop binnen te schieten. In de tweede helft maakte Sheraldo Becker er voor de Hagenezen nog wel 1-2 van, maar FC Emmen hield ook tijdens het Haags Kwartiertje stand.

Lees meer…

10 augustus 2018

Voorbeschouwing ADO Den Haag – FC Emmen

Zondag 12 augustus om 12:15 uur is het dan zover: de eerste eredivisiewedstrijd van FC Emmen, in het Cars Jeans Stadion in Den Haag. Na de succesvolle voorbereiding, waarin slechts één keer verloren werd, is de Drentse club klaar voor de start van de competitie.

Lees meer…

10 augustus 2018

FC Emmen maakt eerste maatschappelijke initiatief voor rugpositie thuisshirt bekend

De eerste winnaar van de shirtactie van FC Emmen en hoofdsponsor Hitachi Capital Mobility is bekend. Het gezondheidsinitiatief M&GEZOND! zal de eerste van de drie goede doelen zijn die op de achterzijde van het shirt van FC Emmen komt te staan. Op deze manier wordt tijdens twaalf wedstrijden middels het thuisshirt van FC Emmen extra aandacht gevraagd voor M&GEZOND!.

Lees meer…