Kerndoelen

Jeugd & Gezondheid

“De jeugd heeft de toekomst”

Naoberschap United zet zich in voor de gezondheid van jongeren in de regio. Kinderen die sporten en gezond eten en drinken zijn minder vaak ziek, kunnen zich beter concentreren en hebben in de toekomst minder kans op ernstige ziekten. Het bevorderen van een vitale leefstijl onder de jeugd is een essentieel doel van Naoberschap United.

Meedoen!

“Meedoen is belangrijker dan winnen!”

Een veel gehoorde uitspraak in de sportwereld. Maar veel mensen kunnen of mogen niet eens meedoen. Of het nu gaat om werklozen, asielzoekers, studenten, eenzame senioren of kinderen; Naoberschap United wil in samenwerking met FC Emmen deze mensen een plek in de maatschappij geven.

Op weg naar werk

“Werk betekent een plek in de maatschappij hebben.”

Het vinden van werk wordt door Naoberschap United beschouwd als het hebben van een plek in de maatschappij. In samenwerking met FC Emmen, bedrijven en particulieren in de regio Emmen wil Naoberschap United iedereen met afstand tot de arbeidsmarkt een kans bieden op een baan. Naoberschap United gelooft namelijk in het feit dat elk individu over een specifieke kwaliteit beschikt. Echter moet het individu wél de kans krijgen in het bedrijfsleven. Die kans biedt Naoberschap United graag aan.

Ondernemerschap & Innovatie

“De bal aan het rollen krijgen!”

Voor nieuwe uitvindingen en maatschappelijke vernieuwingen is het belangrijk om een etalage te hebben en de mogelijkheid te hebben om te netwerken. Bovendien kunnen innovatieve projecten, groot en klein, onze regio weer op de kaart zetten. Naoberschap United zet zich in om samen met de ondernemers de bal aan het rollen te krijgen.