Partnerbijeenkomst FC Emmen Naoberschap ’22-’23

De maatschappelijke programma’s van FC Emmen Naoberschap zijn in volle gang en het voetbalseizoen nadert zijn ontknoping. Dat betekent dat de jaarlijkse partnerbijeenkomst er weer aankomt. Zondag 21 mei is de datum waarop wij de partnerbijeenkomst van FC Emmen Naoberschap gaan organiseren. Voorafgaand aan de wedstrijd FC Emmen – Feyenoord hebben we een mooi programma samengesteld voor alle naobers.

Programma

TijdActiviteit
11:45 uur- 12:00 uurInloop met koffie, thee en wat lekkers bij Carmelcollege Emmen aan het stadionplein
12:00 uur – 12:30 uurLunch
12:30 uur – 13:00 uurSportcafé onder leiding van Niels Dijkhuizen en Rene Posthuma (RTV Drenthe) met Mike Willems (technisch manager FC Emmen), Stef Gronsveld en Cees Spaans (voormalig profvoetballers van FC Emmen en Feyenoord).
13:15 uur – 14:00 uurMaatschappelijke presentatie Edward van Gils | The Godfather of Street Football
14:00 uur Naar het stadion De Oude Meerdijk voor de wedstrijd
14:30 uur – 16:15 uurFC Emmen – Feyenoord

Toelichting activiteiten

Sportcafe
O.l.v. Rene Posthuma en Niels Dijkhuizen (RTV Drenthe) met Mike Willems (technisch manager FC Emmen)& Stef Gronsveld en Cees Spaans (voormalig profvoetballers van FC Emmen en Feyenoord)

Maatschappelijke presentatie Edward van Gils | The Godfather of Street Football
‘Bijna 25 jaar heb ik de wereld laten zien wat er mogelijk is met een bal. In mijn gastcolleges laat ik ook die andere kant van mijn wereld zien. Een jongetje op weg naar de top dat moest overleven. Het was een bijzondere maar geen gemakkelijke weg. De lessen die ik geleerd heb deel ik tijdens mijn verhaal.’ Edward van Gils

Het aangrijpende en schokkende levensverhaal van Edward van Gils. Een jongen die ontspoort en moet zien te overleven in de keiharde wereld van de straat. Hij groeit uit tot de beste straatvoetballer ter wereld en krijgt de eretitel ‘The Godfather of Street Football’. Tegenwoordig zet hij zich wereldwijd in voor de jeugd die met een achterstand begint. Van Rio de Janeiro, New York, Amsterdam tot Mumbai bezoekt hij scholen, kindertehuizen en jeugdgevangenissen om zijn levenslessen te delen en jongeren te helpen.

Opmerkingen
– De partnerbijeenkomst is tegenover het stadion bij het Carmelcollege Emmen (Stadionplein 9). Parkeren is gratis en kan voor de deur.
– Het is mogelijk om met twee personen per partner aanwezig te zijn.
– Er worden geen extra toegangskaarten voor FC Emmen – Feyenoord beschikbaar gesteld. Er kan gebruikt gemaakt worden van beschikbare sponsor, naoberschap of eigen seizoenkaarten

Aanmelden

Via onderstaand formulier kun je jezelf aanmelden voor de partnerbijeenkomst van FC Emmen Naoberschap 2022-2023. We vragen je om diverse gegevens achter te laten om de partnerbijeenkomst goed te kunnen organiseren. Het is mogelijk om met twee personen per partner aanwezig te zijn. Er worden geen extra toegangskaarten voor FC Emmen – Feyenoord beschikbaar gesteld. Er kan wel gebruikt gemaakt worden van beschikbare sponsor, naoberschap of eigen seizoenkaarten.

Naam(Vereist)
Geef hier eventuele allergieen en dieetwensen voor de lunch door.
Laat hier eventueel aanvullende opmerkingen achter.