Goede doelen

spieren-voor-spieren-696x464

Spieren voor spieren

Er zijn 20.000 kinderen in Nederland met een zeldzame spierziekte. Spieren voor Spieren droomt van een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan of onder een spierziekte. Met partners, met sportieve acties en evenementen én met de inzet van topsport- en kind ambassadeurs wordt zoveel mogelijk geld opgehaald. Dit geld wordt besteed aan onderzoek en aan diagnostiek, behandeling, zorg, hulpmiddelen en mooie evenementen die een beetje geluk brengen voor kinderen met een spierziekte en hun gezinnen.

logo-mm

M&GEZOND! 

M&GEZOND! staat voor het simuleren van de inwoners van de gemeente Emmen om actief met hun gezondheid aan de slag te gaan. De inwoners worden aangemoedigd en uitgedaagd om met ideeën te komen die hun woonomgeving, hun wijk en buurt gezonder maakt en om hierin zelf een actieve rol te spelen.

jeugdfondssportcultuur2

Stichting Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe 

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch lid kunnen worden van een sportclub of aan dans, muziek, beeldende kunst, theater of iets anders creatiefs kunnen doen. Voor die kinderen betalen we de contributie / het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen. Meedoen = meer kansen!

Flyer DiabetesCUp

Wat is de DiabetesCup

De DiabetesCup is het Nederlands Kampioenschap voetbal voor kinderen met diabetes. In april 2019 is er in elke provincie een selectiedag. Daar worden de beste 10 voetballers per provincie geselecteerd. Daarna hebben zij tijd om met hun team te trainen. Op 29 juni 2019 strijden 12 provincies met elkaar om de landstitel in het stadion van PEC Zwolle. Ben jij erbij??


Adres
De Oude Meerdijk
Stadionplein 1
7825 SG Emmen 

Openingstijden 
De Oude Meerdijk 
ma. t/m vr. 
9.00 – 17.00 uur

Contact 
0591-670670
0591-621048
[email protected]