Kerndoelen

[vc_row css=”.vc_custom_1468590540830{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][vc_column][vc_single_image image=”12694″ img_size=”1200 x 500″ alignment=”center” css=”.vc_custom_1473774672557{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}” title=”Kerndoelen”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1466412233069{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;}”][vc_column width=”1/3″ el_class=”equal-height”]

Jeugd & Gezondheid

“De jeugd heeft de toekomst”

Naoberschap United zet zich in voor de gezondheid van jongeren in de regio. Kinderen die sporten en gezond eten en drinken zijn minder vaak ziek, kunnen zich beter concentreren en hebben in de toekomst minder kans op ernstige ziekten. Het bevorderen van een vitale leefstijl onder de jeugd is een essentieel doel van Naoberschap United.

[/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”equal-height”]

Meedoen!

“Meedoen is belangrijker dan winnen!”

Een veel gehoorde uitspraak in de sportwereld. Maar veel mensen kunnen of mogen niet eens meedoen. Of het nu gaat om werklozen, asielzoekers, studenten, eenzame senioren of kinderen; Naoberschap United wil in samenwerking met FC Emmen deze mensen een plek in de maatschappij geven.

[/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”equal-height”]

Ondernemerschap & Innovatie

“De bal aan het rollen krijgen!”

Voor nieuwe uitvindingen en maatschappelijke vernieuwingen is het belangrijk om een etalage te hebben en de mogelijkheid te hebben om te netwerken. Bovendien kunnen innovatieve projecten, groot en klein, onze regio weer op de kaart zetten. Naoberschap United zet zich in om samen met de ondernemers de bal aan het rollen te krijgen.

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″] [/vc_column][vc_column width=”1/3″] [/vc_column][vc_column width=”1/3″] [/vc_column][/vc_row]