Terug naar overzicht Terug

FC Emmen G-Sportdag 2022


De tweede editie van de FC Emmen G-sportdag komt eraan! Op zondag 19 juni kun je kennismaken met aangepast sporten in hét stadion van voetbalclub FC Emmen.


Dit geweldige sportevenement is speciaal voor mensen met een handicap. De deelnemers kunnen kennismaken met vier verschillende sporten. Deze vier sporten worden aangeboden door sportverenigingen uit de regio Emmen. De sporten die tijdens de sportdag worden aangeboden zijn: voetbal, korfbal, hockey en (rolstoel)basketbal. De clinics worden gegeven door professionele trainers.

Naast de clinics zijn er ook andere sportverenigingen uit de omgeving aanwezig. Zo kunnen de deelnemers ook kennismaken met overige sporten uit de buurt

Wij vinden het onwijs leuk als de deelnemers toeschouwers meenemen. Denk aan vrienden, familie en begeleiders. Iedereen is welkom. In en rondom het stadion van FC Emmen worden er naast de clinics diverse gave side-events en entertainment georganiseerd.

Samen met Fonds Gehandicaptensport, FC Emmen (Naoberschap), Bioracer en NAM maken wij er een feestelijke FC Emmen G-sportdag van.

Het programma:

10:00 – 11:00 uur: ontvangst en registratie

11:00 – 12:30 uur: 2 sportrondes á 20 minuten

12:30 – 13:15 uur: gezonde lunch voor de deelnemers

13:15 – 14:15 uur: 2 sportrondes á 20 minuten

14:15 – 14:45 uur: afsluiting met uitreiking medailles

Meld je hieronder gelijk aan voor de G-sportdag! Wil je meer informatie of heb je vragen? Stel ze dan gerust aan Ellen Taal, via [email protected]