Terug naar overzicht Terug

FC Emmen G-Sportdag 2023


De derde editie van de FC Emmen G-sportdag komt eraan! Op zaterdag 24 juni kun je kennismaken met aangepast sporten in hét stadion van FC Emmen.


Dit geweldige sportevenement is speciaal voor mensen met een handicap. De deelnemers kunnen kennismaken met verschillende sporten en verenigingen uit de buurt, onder andere voetbal, hockey en korfbal. De clinics worden gegeven door professionele trainers. Ook kun je deelnemen aan diverse voetbal challenges bekend van het platform TikTok – gegeven door Gerkicks (TikTok: @gerkicks met meer dan 94.000 volgers!)

Wij vinden het onwijs leuk als de deelnemers toeschouwers meenemen. Denk aan vrienden, familie en begeleiders. Iedereen is welkom. In en rondom het stadion van FC Emmen worden er naast de clinics diverse side-events en entertainment georganiseerd.

Samen met Fonds Gehandicaptensport en FC Emmen (Naoberschap) maken wij er een feestelijke FC Emmen G-sportdag van.

Het programma:

10.00 – 11.00 uur: ontvangst en registratie
11.00 – 12.30 uur: sportrondes
12.30 – 13.15 uur: lunch voor de deelnemers
13.15 – 14.15 uur: sportrondes
14.15 – 14.45 uur: afsluiting met uitreiking medailles

Wil je meer informatie of ben je gelijk al zo enthousiast dat je je wil aanmelden? Dat kan via het onderstaande inschrijfformulier. Heb je vragen? Stel ze dan gerust aan Dennis Gerkes, via [email protected]