G-voetbaltraining van de FC Emmen-trainers

Het is voor veel G-voetballers een dag waar naar uitgekeken wordt: de G-voetbaldag in Barendrecht waarbij alle spelers verschijnen in de echte tenues van de clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Gedurende de hele dag worden de teams gecoacht door de trainers van de betaald voetbalorganisaties.

Wegens de huidige situatie rondom COVID-19 heeft het Coach Betaald Voetbal (CBV) in overleg met de KNVB en het Fonds Gehandicaptensport NL helaas moeten besluiten dat de jaarlijkse G-voetbaldag bij BVV Barendrecht in 2021 niet op de ‘originele’ manier door kan gaan. Toch wordt er voor de G-voetballers een alternatief evenement georganiseerd: CBV-coaches on tour!

FC Emmen heeft, in overleg met het CBV en de KNVB, ervoor gekozen om een open training in stadion De Oude Meerdijk te organiseren voor alle G-voetballers van 12 t/m 18 jaar die op dit moment voetballen bij een amateurvereniging in de regio. Onder leiding van de FC Emmen-trainers van de eerste selectie wordt er getraind op woensdagmiddag 4 augustus van 14.30 uur tot +/- 15.45 uur. Meer informatie over de voetbaltraining en alles daar om heen volgt na aanmelding via onderstaand formulier.

Bij vragen of opmerkingen, mag je gerust contact opnemen met Hugo de Olde ([email protected]).

  • DD slash MM slash JJJJ