Terug naar overzicht Terug

Vacature: sportverzorger (m/v)


FC Emmen is op zoek naar een sportverzorger binnen de jeugdopleiding!

Wat vragen wij van jou?
Als sportverzorger word je geacht beschikbaar te zijn op zaterdagen en eventueel op trainingsdagen. Het verzorgen van spelers bestaat uit tapen/bandageren, het geven van een sportmassage en EHBO bij sportongevallen. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je een beoordeling kan maken van geblesseerde spelers. Communiceren en samenwerken is een gewenste eigenschap. Je bent lid van de staf van een jeugdelftal van FC Emmen. Daarnaast is er een nauwe samenwerking gewenst met de sportfysiotherapeuten van Fysiotherapie Scheperpark die verantwoordelijk zijn voor de medische begeleiding van de jeugdopleiding van FC Emmen.

Wat levert het je op?
– Je krijgt de kans om te werken in een betaald voetbalorganisatie.
– Een professionele omgeving om je verder te ontwikkelen als sportverzorger.
– Kennis en kunde uitwisselen en opdoen door middel van het samenwerken met andere sportverzorgers en sportfysiotherapeuten binnen de jeugdopleiding.

Heb jij altijd al graag onderdeel willen zijn van een betaald voetbalorganisatie en/of wil jij je verder ontwikkelen als sportverzorger of werken in de sporttak als fysiotherapeut (i.o.)? Dan is deze functie wat voor jou!

Geïnteresseerd?
Stuur snel een mail met je motivatie en cv naar Niek ten Hoonte ([email protected]) of Kees van Duijn ([email protected]).