FC Emmen Talentendagen

[vc_row][vc_column][vc_images_carousel images=”23324,23326,23325″ img_size=”full” onclick=”link_no” speed=”4000″ autoplay=”yes”][vc_cta h2=””]

Word jij gescout door FC Emmen?

Leven als een prof voor iedereen van 6 t/m 14 jaar!

FC Emmen gaat de regio in! Wordt jouw talent ontdekt tijdens de regionale FC Emmen Talentendagen?
Pak dan nu je kans en laat jouw talent zien aan de scouts van FC Emmen op één van vijf locaties.

Ben jij tussen de 6 en 14 jaar, houd je van voetbal en wil jij jouw voetbalvaardigheden ontwikkelen? Doe dan mee aan de FC Emmen Talentendagen in de herfstvakantie. En wie weet word jij geselecteerd voor de finale van de talentendagen in De Oude Meerdijk. Tijdens die finaledag maak jij kans op een proefstage bij een jeugdteam van FC Emmen! Daarnaast zijn er voor iedereen fantastische prijzen te winnen! Zoals een persconferentie met de spelers van FC Emmen, wedstrijdstickets voor een eredivisiewedstrijd en andere leuke fanartikelen.

Tijdens deze dag ontwikkel jij jouw voetbalvaardigheden onder begeleiding van officiële FC Emmen trainers. Tussendoor geniet je ook nog eens van een goed verzorgde lunch. Kortom, je gaat ontzettend veel voetbalplezier beleven. Kun jij niet wachten om te trainen als een échte prof van FC Emmen? Meld je dan nu aan en wie weet word jij gescout voor FC Emmen!

Deelname kost slechts €49,95 inclusief officieel FC Emmen Trainingsshirt.
Er is een beperkt aantal deelnemersplaatsen beschikbaar! VOL = VOL!

Meld je nu aan via onderstaand aanmeldformulier!

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_cta h2=”Aanmelden”][/vc_cta][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_cta h2=”Deelnamebedrag €49,95″]Deelnamepakket:
✔ Top training van FC Emmen Jeugdtrainers
✔ FC Emmen Trainingsshirt
✔ FC Emmen Bidon
✔ Officieel FC Emmen Certificaat
✔ Goed verzorgde lunch en drinken
✔ Kans om gescout te worden[/vc_cta][vc_cta h2=”Wat kun je winnen?”]→ Meedoen aan de finale van de FC Emmen Talentendag in het stadion De Oude Meerdijk!

Een week trainingsstage bij een jeugdteam van FC Emmen!

Fantastische prijzen: Persconferentie met de spelers van FC Emmen, diverse wedstrijdtickets en andere leuke fanartikelen![/vc_cta][vc_cta h2=”Wanneer & voor wie”]Datums:
Maandag 22 oktober | FC Assen |  UITVERKOCHT
Dinsdag 23 oktober | FC Klazienaveen | UITVERKOCHT
Woensdag 24 oktober | VV SJS Stadskanaal | AANMELDINGSTERMIJN VERLOPEN
Donderdag 25 oktober | SV Gramsbergen | AANMELDINGSTERMIJN VERLOPEN
Vrijdag 26 oktober | VV Drenthina Emmen | UITVERKOCHT

Tijden:
van 10.00 tot 16.00 uur.

Voor wie:
Voor jeugdvoetballers (jongens en meisjes) van 6 t/m 14 jaar van elk niveau. Het wordt georganiseerd voor zowel veldspelers als keepers.

Voor iedereen die voetbal leuk vindt!
Het niveau van voetballen is niet belangrijk, het is voor iedereen toegankelijk die een leuke voetbaldag wil beleven![/vc_cta][vc_cta h2=”Dagprogramma”]Overzicht dagindeling:
09.15 uur Inloop
09.45 uur Opening
10.00 uur Training voetbalvaardigheden
12.00 uur Lunch
13.00 uur Onderling toernooi
15.30 uur Einde toernooi
15.45 uur Prijsuitreiking FC Emmen Talentendag
16.00 uur Afsluiting[/vc_cta][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]