Partnerbijeenkomst FC Emmen Naoberschap 2021-2022

De maatschappelijke programma’s van FC Emmen Naoberschap zijn inmiddels weer in volle gang en het voetbalseizoen nadert zijn ontknoping. Het organiseren van een partnerbijeenkomst stond al even op de agenda. Nu we (nagenoeg) alle coronamaatregelen loslaten, is dit de uitgelezen mogelijkheid om de jaarlijkse partnerbijeenkomst van FC Emmen Naoberschap te organiseren. Woensdag 18 mei is de datum waarop wij de partnerbijeenkomst van FC Emmen Naoberschap gaan organiseren. We hebben een uitgebreid en gevarieerd programma samengesteld.

Programma

TijdActiviteit
13:30 uur – 13:45 uurInloop met koffie, thee en wat lekkers op De Oude Meerdijk
13:45 uur – 14:00 uurOpening door voorzitter Eric van Oosterhout
14:00 uur – 14:30 uurNaar de diverse activiteiten
14:30 uur – 16.00 uurActiviteiten
Keuze uit:
1. Meetrainen met het FC Emmen G-voetbalteam
2. Meetrainen met het FC Emmen Walking Football-team
3. Rally (volledig elektrisch)
4. Kleiduivenschieten
5. Wijnproeverij
6. Mountainbiken
16.00 uur – 16.30 uurTerug naar het stadion
16.30 uur – 16.45 uurEen korte update over FC Emmen Naoberschap
16.45 uur – 17.30 uurSportcafé onder leiding van Niels Dijkhuizen met o.a. Wim Kieft.
De overige tafelgasten maken we spoedig bekend.
17.30 uur – 18.15 uurBuffet
18.15 uur – 18.45 uurInformele naborrel
18.45 uur – 19.00 uurEinde partnerbijeenkomst

Toelichting activiteiten

Meetrainen met het FC Emmen G-voetbalteam of het FC Emmen Walking Footballteam
Onder de vlag van FC Emmen heeft FC Emmen Naoberschap twee eigen voetbalteams: het FC Emmen G-voetbalteam voor kinderen van 12 t/m 18 jaar met een beperking en het FC Emmen Walking Footballteam voor 55-plussers die graag in beweging blijven. Er is de mogelijkheid om met een van beide teams mee te voetballen. Wij weten als geen ander hoe beide teams genieten van het spelletje voetbal op hun eigen manier. Wij kunnen je dan ook alleen maar aanraden, als je hetzelfde plezier en geluk wil ervaren, om te kiezen voor een van deze twee voetbalactiviteiten. Er zijn kleedruimte beschikbaar om je om te kleden en te douchen. Laat het jullie fysiek niet toe om mee te doen, ook kijken is mogelijk.

Rally (volledig elektrisch)
Verschillende bezienswaardigheden in de regio bezoeken en tegelijkertijd kennismaken met elektrisch rijden? Bij de Rally is het mogelijk! MHC Mobility stelt diverse elektrische voertuigen beschikbaar. De start en de finish is De Oude Meerdijk. Samen met de andere inzittenden rijd je van plek naar plek. Op locatie en onderweg voer je samen verschillende opdrachten uit. Wie is het snelste weer terug, wie heeft het minste aantal kilometers gereden en wie weet de puzzel op te lossen?

Kleiduivenschieten
Het kleiduivenschieten behoort tot de dynamische schietsportonderdelen. Er wordt namelijk niet op een stilstaand doel (schietschijf) geschoten, maar op lemen schoteltjes (kleiduiven) die door een machine worden weggeslingerd in de lucht met een snelheid van 120 km per uur. De schutter moet proberen vanuit verschillende posities de kleiduif (met een doorsnede van ongeveer 11 cm) die steeds uit een andere richting voorbij komt, te raken. Bij Schietsportcentrum Emmen, op tien minuten rijden vanaf stadion De Oude Meerdijk, bieden we je deze activiteit aan.

Wijnproeverij
Kennismaken met verschillende wijnen en tegelijkertijd in contact komen met andere partners, het is mogelijk tijdens de wijnproeverij! Met uitzicht op het hoofveld, wordt in het hoofdgebouw van stadion De Oude Meerdijk de wijnproeverij georganiseerd.

Mountainbiken
Stap je liever op de fiets? Ook die optie is er. Vanaf het stadion neemt een ervaren mountainbiker jullie graag mee om op de fiets te genieten van de prachtige Drentse natuur. Jullie hoeven niet per se zelf een ervaren mountainbiker te zijn om mee te kunnen doen. Immers moet er tussendoor de mogelijkheid zijn om rustig met andere partners bij te praten. Je mag zelf een mountainbike meenemen, maar ook wij kunnen een mountainbike en helm voor je regelen. De sportkleding dien je wel zelf mee te nemen. Uiteraard is er voor en na het mountainbiken de gelegenheid om je om te kleden en te douchen.

Als de weersomstandigheden (te) slecht zijn om buiten op de mountainbike te stappen, dan wordt er een inspirerende spinning-les georganiseerd.

Aanmelden