FC Emmen De Straat Op

FC Emmen De Straat Op

Veel kinderen dromen ervan om training te krijgen van FC Emmen. Met FC Emmen De Straat Op is dat mogelijk voor jongens en meisjes uit de groepen 3, 4, 5, 6, 7 en 8! Want FC Emmen gaat de wijken in. Op liefst twaalf verschillende locaties in de gemeente Emmen en Coevorden wordt er gedurende zes weken getraind onder leiding van FC Emmen-trainers.
Na zes weken hard trainen en veel plezier maken, staat in de zevende week de finaledag van FC Emmen De Straat Op in stadion De Oude Meerdijk op het programma. De trainingen in de wijken worden gecombineerd met een maatschappelijke activiteit zoals het doen van klusjes in jouw wijk en het volgen van workshops over hoe om te gaan met zakgeld en hoe belangrijk gezonde voeding is. Tijdens de finaledag strijden de zes wijken van de gemeente om de cup met de grote oren. De wijkteams worden tijdens de finale gecoacht door een trainer van FC Emmen. Hoe cool is dat?
Uiteraard zijn ook vriendjes en vriendinnetjes welkom in het stadion van FC Emmen. Natuurlijk hoor het aanmoedigen van je wijk ook bij FC Emmen De straat Op!

Naast het voetbal gedeelte zijn er ook side-events aanwezig bij de finaledag. Zo wordt sport en spel gecombineerd om er voor de kinderen een leuke dag van te maken.

Vrienden Loterij
Maatschappelijk Welzijn Coevorden