Business partners
Hoofd sponsor

RVV KEEPERSCHOOL – informatie

rvv-keepersschool

Riny van Vilsteren Keepersschool
De Riny van Vilsteren keepersschool is opgericht ter ere van Riny van Vilsteren.
Riny van Vilsteren is jarenlang keepertrainer geweest bij de jeugdopleiding van FC Emmen en heeft vele keepers opgeleid voor het betaalde voetbal. Zijn doel was om goede keepers te ontwikkelen in Noord Nederland. FC Emmen wil Riny zijn doel voortzetten en het kwaliteitsniveau van keepers in Drenthe verhogen!

In september start de Riny van Vilsteren keepersschool weer. Dit jaar word je lid van onze keepersschool voor een heel jaar in plaats van het systeem met losse pakketten van vorig jaar.

Wie? Alle keep(st)ers tussen de 5-17 jaar
Wat? Keeperstrainingen gegeven door de jeugdtrainers van FC Emmen
Waar? De Oude Meerdijk (locatie: Stadionplein 1 te Emmen)
Wanneer? Iedere woensdagmiddag trainen in verschillende groepen.

15:30-16:30:   leeftijdscategorie 6-11 jaar

16:30-17:30:   leeftijdscategorie 12-16 jaar

Wat kost het?
De kosten bedragen €30,- per maand en kunnen maandelijks worden betaald middels automatische incasso. Als je lid wordt is de enige voorwaarde dat je een keepersshirt van de keepersschool draagt.

Trainingsdata
Het trainingsseizoen van de keepersschool start officieel op 13 september 2017 en de laatste training zal plaatsvinden op woensdag 30 mei 2018. In principe wordt er elke week getraind met uitzondering van vakanties en een winterstop.

Woensdag 13 september 2017 is de eerste training. Dit is een gratis training voor iedereen die gewoon wil komen kijken of trainen bij de keepersschool wat voor jou is. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je al weet dat je lid wilt worden. Ook dan ben jij van harte welkom om alvast voor de eerste keer te komen trainen.

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden gaat via onze samenwerkingspartner Keepable (https://www.keepable.nl/aanmelden-riny-van-vilsteren). Je kunt je daar aanmelden voor alleen de gratis proeftraining of je kunt direct lid worden van de keepersschool. Check alle informatie over de Riny van Vilsteren keepersschool.

Mocht je vragen hebben, dan kun je deze natuurlijk stellen. Mail je vraag naar info@keepable.nl met als onderwerp Riny van Vilsteren Keepersschool.